Bursa Barfelor

Bremarele încearcă să ascundă combinațiunile prin anunțuri fanteziste! Băeții veseli nu pot fi duși de nas atât de ușor

Publicat: 05 aug. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un nene bremare de pren giudeț, pre numele său Cipirică Grosieru, unul din comuna Mediu, despre care am mai vorovit noi în trecut. Gurile rele spun că, mai nou, lui Grosieru îi cam tremură chiloții de tablă pe el, pe motiv de combinațiuni executate prin comuna respectivă.

Cică bremarele din Mediu a ieșit zâlele trecute cu un mesaj public, ce cuprindea tot felul de anunțuri fanteziste, prin care, de fapt, musiu Grosieru vrea să se scoată în fața băjeților cu ochi albaștri. Mai mult, cică Cipirică se laudă public că el e mai sculă pe basculă până și decât bremarele din târgul nostru. Acu’, babetele cele hâtre îi conosc pe băeții cu ochi albaștri și știu că ei nu prea pun botu’ la vrăjeală ieftină, pe feisbuci, așa că îl sfătuiesc pe bremarele din Mediu să nu mai aibă tentative dintr-aiestea, pentru că s-ar putea să se îngroape singur-singurel!

 

 

Comentarii
  • Ei omul e tare,sfătuitorul de taină e conțilierul local Iulică arhirectone … Stau băieții închiși prin preamărire cu orele … eheiiii ce sculă de sculă e conul Iulică!

  • Baietii cu ochii albastri sa vina si la Rotaru la Tibana sa afle cum e cu reteaua de apa receptionata de ani de zile, dar apa nu curge. Nici n-are cum ca teava e doar prin unele locuri, banii s-au papat demult si alti bani nu mai vede.

Adauga un comentariu