Stiri si curiozitati

Ce este Tinder și cum se folosește? Iată ce trebuie să știi despre aplicația în care îți poți găsi sufletul pereche

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce este Tinder și cum se folosește Iată ce trebuie să știi despre aplicația în care îți poți găsi sufletul pereche
Inițial, Tinder era o aplicație doar pentru dispozitivele mobile, dar recent a fost dezvoltată și varianta pentru calculator.

Te întrebi ce este Tinder și cum se folosește? Află totul despre locul în care îți poți găsi jumătatea și care sunt trucurile pe care trebuie să le știi, pentru a nu întâlni persoane nepotrivite.

În urmă cu mai mulți ani, în România, la modă erau site-urile de matrimoniale. Acolo, oamenii singuri, dezamăgiți de relațiile eșuate, își găseau speranța că vor întâlni pe cineva, care să le satisfacă toate nevoile. Însă, în ultimul timp, aceștia au luat cu asalt Facebook-ul, o rețea de socializare în care abundă fotografiile cu pisici și citatele motivaționale. Neavând prea mult succes pe rețeaua lui Mark Zuckerberg, unele persoane singure aleg să se aventureze și în alte zone ale internetului, ca de exemplu Tinder.

Ce este Tinder și cum se folosește?

Tinder este o aplicație online de întâlniri și rețele geosociale, care funcționează pe un principiu simplu. Aici, utilizatorilor li se arată fotografii ale unor pretendenți, care se află în zonă în momentul respectiv. Aceștia pot da „swipe” în dreapta pentru „like” şi în stânga pentru „nu”.

Inițial, Tinder era o aplicație doar pentru dispozitivele mobile, dar recent a fost dezvoltată și varianta pentru calculator. Mai mult decât atât, dacă până acum înscrierea se făcea doar pe baza unui cont de Facebook, în prezent acest lucru se poate face și prin crearea unui cont, cu ajutorul numărului de telefon.

logo-ul aplicației tinder
Tinder este o aplicație online de întâlniri și rețele geosociale, care funcționează pe un principiu simplu.

Înscrierea nu durează mult, fapt ce îți permite să adaugi, cât mai repede, șase poze, o descriere de 492 de caractere, locul de muncă, școala, să asociezi un cont de Instagram și să setezi o melodie preferată de pe Spotify.

La setări, poți observa că ai mai multe opțiuni: să vezi profiluri de bărbați și/sau femei, să restrângi sau să mărești distanța maximă dintre tine și ceilalți utilizatori și să setezi intervalul de vârstă pentru persoanele pe care le cauți (de la 18 ani până la 55+ ani).

În momentul în care vezi un profil care îți place, poți apăsa pe pictograma rotundă cu litera „i” de pe profilul acesteia, pentru a vedea mai multe informații despre utilizator. Dacă te convinge, glisează spre dreapta, iar dacă nu îți place, glisează spre stânga.

Important de precizat este că cel(cea) căruia(căreia) îi dai swipe right sau swipe left pe Tinder nu primește nicio notificare. Persoana în cauză va fi înștiințată doar dacă amândoi vă dați swipe right.

O opțiune interesantă este cea de „SUPER LIKE”, pe care îl poți acorda, gratuit, o dată pe zi. În acest caz, persoana care l-a primit va fi înștiințată și va putea să îți vadă profilul. Pentru „SUPER LIKE” este suficient să glisezi spre sus. Tinder îți permite să dai mai multe „SUPER LIKE” pe zi, însă contracost.

un cuplu care se sărută
O opțiune interesantă este cea de „SUPER LIKE”, pe care îl poți acorda, gratuit, o dată pe zi.

Cum să începi o conversație pe Tinder?

Pentru a avea succes, asigură-te că nu începi o conversație cu un simplu „salut”, „bună” sau „hei”. Fii original și trimite-i ceva amuzant. Poți, chiar, să folosești o replică de agățat amuzantă, care să îi arate cât de intelingent/ă ești.

Totodată, este foarte important să fii direct/ă. Nu folosi gif-uri plictisitoare și intră direct în conversație. Cu siguranță îi vei atrage atenția.

Ține cont și de faptul că, atunci când începi conversația, nu este necesar să îi scrii și numele acelei persoane. Poate suna puțin ciudat să o întrebi „Ce faci, Mihaela?” sau „Ce faci, Mihai?”, chiar dacă vrei să îi arăți că ai fost atent/ă la numele ei/lui. Trebuie să ajungeți la o conexiune profundă, înainte de a-i folosi numele.

Dacă nu ești de acord cu replicile de agățat, începe conversația direct cu o întrebare. Îi poți adresa întrebări de tipul: „Care este mâncarea ta preferată?”, „Ți-ar plăcea să vedem un film împreună?” și, cu siguranță, vei avea succes.

o inimă roșie pe o tastatură
Pentru a avea succes, asigură-te că nu începi o conversație cu un simplu „salut”, „bună” sau „hei”.
Adauga un comentariu