Cancan

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache: ”Este un exemplu…”

Publicat: 25 ian. 2021
colaj cumpanasu si zannidache
Alexandru Cumpănașu consideră că Zannidache poate fi un exemplu pentru tinerii de vârsta lui, pentru că a reuşit să-şi depăşească condiţia

Alexandru Cumpănașu, unul dintre cele mai controversate personaje din România la ora actuală, l-a urmărit pe Zannidache, faimosul de la Survivor România 2021, şi a vrut să le spună şi urmăritorilor săi cât de mult îl apreciază pe tânărul artist. Iată ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache.

Alexandru Cumpănașu susţine că îl cunoaşte pe Zanni încă de dinainte de show-ul de la Kanal D.

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut în urma cazului de dispariţie a Alexandrei Macesanu şi a Luizei Melencu. Fostul politician s-a implicat mult în rezolvarea acestui caz, dar din păcate, nu a rezolvat nimic, iar cele două fete nu au fost găsite nici până în ziua de azi. Recent, Cumpănașu le-a dezvăluit urmăritorilor săi, părerea despre Zannidache, faimosul de la Survivor România. Acesta susţine că îl cunoaşte pe Zanni încă de dinainte de show-ul de la Kanal D. Totodată, Cumpanasu a declarat că i-a ascultat muzica şi îi ştie povestea de viaţă a artistului, şi consideră că poate fi un exemplu pentru tinerii de vârsta lui, pentru că a reuşit să-şi depăşească condiţia.

”Nu cântă deloc rău, dar în primul rând apreciez la el faptul că vine dintr-un mediu sărac şi că a avut ambiţie, curaj, determinare şi a reuşit în cele din urmă că-şi atingă visul.Este un exemplu din punctul ăsta de vedere, cu siguranţă”,a spus Alexandru Cumpănașu într-un live pe TikTok.

Zannidache, unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Survivor

Zanni a reuşit să le cucerească inimile romanilor, devenind unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Survivor România. Tânărul acoperit cu tatuaje s-a făcut remarcat pentru felul în care gândeşte, dar şi pentru sinceritate de care dă dovadă vizavi de colegii săi.

“Nu mă interesează de cei din jurul meu dacă eu simt, spun adevărul! Treaba mea în echipa este să-i menţin pe toţi sinceri.Sunt foarte mulţi care se mint foarte mult pe ei! Ne minţim că ne iubim!Dacă pleacă cineva din echipa asta s-ar simţi lipsa doar a unora.Să ne nominalizăm şi gata cu vrăjeală!Nu suntem suficient de pregătiţi şi se vede diferenţa dintre echipe”,a declarat Zanni în ultima ediţie.

Întrebat ce părere are despre colegii săi, Zannidache a precizat că cel mai slab va merge acasă, iar cel fals va ceda pentru că se va ocupa el de acest lucru. Discursul artistului a fost apreciat de fanii emisiunii care l-au felicitat imediat pentru faptul că este real şi nu acceptă minciună. În vârstă de 22 de ani, Zannidache face parte din echipa lui Alex Velea. Cu toate astea, tânărul nu a avut o viaţă uşoară, fiind abandonar de părinţii lui la o vârstă fragedă şi au plecat în Grecia. Zanni a crescut în condiţii grele şi a făcut tot posibilul să îşi depăşească condiţia şi să evolueze. Până la vârsta de 6 ani, acesta a stat la orfelinat, dar viaţa i-a pregătit o surpriză. Acum, Zannidache este unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la Survivor România.

”Nu ştiu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea şi i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio şi i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informaţii. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul.

Adauga un comentariu