Actualitate

Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani – VIDEO

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan copilul de 2 ani dispărut în Botoșani - VIDEO
Urmează ca micuţul să fie transportat la spital pentru a fi evaluat

Aryan, copilul în vârstă de doi ani, dispărut în comuna Tudora din judeţul Botoşani, a fost găsit de autorităţi. Potrivit unor surse, băieţelul dispărut de acasă ieri, 17 martie 2024, a fost găsit în pădure.

Urmează ca micuţul să fie transportat la spital pentru a fi evaluat.

„Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști l-au găsit pe Aryan în pădure dupa 24 de ore de cand a fost sesizată dispariția.

Acesta stătea lângă un copac, când unul dintre cei trei l-au auzit și au pornit toți în fugă spre locul din care se auzea copilul.

Aryan era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri.

Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne voluntari și jurnaliști!”, precizează autoritățile din Botoșani.

Copilul de doi ani dispărut în Botoşani a fost găsit

Aryan a dispărut, ieri, în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Acesta a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice. Micuțul este conștient, într-o stare bună, dar hipotermic dat fiind faptul că a petrecut noaptea în pădure la 3 kilometri de locul de unde a dispărut.

Sute de oameni au participat, astăzi, la o acţiune uriaşă de căutare, în care au fost angrenate inclusiv două elicoptere care au survolat zona localităţii, precum şi pădurea în care copilul a fost văzut pentru ultima dată.

Comentarii
Adauga un comentariu