Cancan ultimă oră

Ea are 61 de ani, el, 24, s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună. Cei doi au dat marea veste pe TikTok

Publicat: 15 iul. 2022
Ea are 61 de ani el 24 s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună. Cei doi au dat marea veste pe TikTok
Ea are 61 de ani, el, 24, s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Cheryl, 61 de ani, și Quran McCain, 24 de ani, au împărtășit pe contul lor de TikTok, pe care au peste 2,3 milioane de urmăritori, că dorința lor cea mare, aceea de a avea un copil, e pe cale să devină relitate.

Deși este o difernță de vârstă de 37 de ani, cei doi s-au căsătorit în septembrie 2021 iar acum vor să facă și un copil. Cei doi au anunțat că sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini visul și intenționează să cheltuiască o sumă uriașă pentru femeia care le va purta copilul.

Cheryl, care este deja mama a șapte copii și bunica a 17 nepoți

Acesta va fi primul copil al bărbatului, dar nu și al lui Cheryl, care este deja mama a șapte copii și bunica a 17 nepoți. Bărbatul a spus că la sfârșitul primăverii 2023, vor avea un copil.

„Mamele surogat costă între 6.000 și 120.000 de lire sterline; suntem norocoși că am găsit pe cineva pentru noi”, a spus Quran în exclusivitate pentru NeedToKnow.online, citat de metro.co.uk.

„Copilul se va naște la sfârșitul primăverii 2023”, a mai precizat el.

„Acesta nu este primul copil al lui Cheryl, ea mai are încă șapte copii și este bunica a 17 nepoți. Eu nu am încă copii, în afară de cel de pe drum”, a spus Quran.

Cei doi locuiesc în Roma, Italia și sunt extrem de fericiți că urmeacă să li se mărească familia cu încă un membru.

„Sunt extrem de încântat, este ceva ce mi-am dorit întotdeauna să am o familie cu dragostea vieții mele”, a declarat Quran, potrivit metro.co.uk.

„Un alt copil ar fi uimitor pentru mine și familia mea în această nouă călătorie. Am plănuit deja să fac cumpărături pentru copil și sper că putem face un baby shower”, a adăugat Cheryl.

Și-au anunțat planurile pe TikTok

Perechea a distribuit, de asemenea, un nou videoclip pe TikTok, care își anunță planurile, care a strâns până acum peste 285.000 de vizualizări. În clip, Quran mângâie fericit burta soției sale, însă reacțiile urmăritorilor lor nu au fost toate extrem pozitive, dar cei doi sunt obișnuiți să fie criticați pentru relația lor.

„Oamenii de pe rețelele de socializare care ne urăsc spun că mă întâlnesc cu bunica mea”, a spus bărbatul.

„Ceea ce e fals, ea este mai tânără decât bunica mea, nu suntem diferiți de niciun alt cuplu, dragostea este dragoste. Indiferent ce spun, nu ne pot răni. Suntem fericiți și indiferent de ce spun oamenii despre noi, nu ne vor dernja”, a declara tânărul soț cu ceva timp în urmă.
Comentarii
Adauga un comentariu