Local

Exclusiv! Amendă usturătoare, după ce a dosit mai multe obiecte în propriul corp! Când le-au găsit, agenții au rămas șocați! Judecătorii le-au confiscat, dar nu vrea nimeni să le atingă!

Publicat: 03 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Amendă usturătoare după ce a dosit mai multe obiecte în propriul corp Când le-au găsit agenții au rămas șocați Judecătorii le-au confiscat dar nu vrea nimeni să le atingă

Magistrații ieșeni l-au amendat penal cu 1.700 de lei pe un tânăr de 23 de ani. Acesta a fost acuzat că a încercat să introducă, în mod ilegal, obiecte interzise în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași

Un tânăr de 23 de ani acuzat de comiterea unei infracțiuni a fost pedepsit ieri de judecătorii ieșeni. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus amendarea penală a lui Iulian Alexandru Topliceanu cu 1.700 de lei, pentru introducerea în penitenciar de obiecte interzise. Deoarece tânărul mai avea condamnări în trecut, instanța a ajuns la o pedeapsă totală de șase ani, trei luni și cinci zile de închisoare și o amendă penală în cuantum de 1.700 de lei.

„Instanța dispune confiscarea de la inculpatul Topliceanu Alexandru Iulian a următoarelor bunuri ridicate de la acesta și depuse la Camera de Corpuri Delicte din cadrul IPJ Iași: trei telefoane mobile marca GT Star, cu acumulatorii aferenți, o cartelă SIM marca Orange, șapte mufe USB și două cabluri de alimentare”, au menționat ieri judecătorii ieșeni.

În urmă cu câteva luni, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a lui Iulian Alexandru Topliceanu. Problemele tânărului au inceput în 2017, când a fost condamnat pentru comiterea mai multor infracțiuni. El a fost încarcerat în Penitenciarul Iași, iar, pe 7 februarie 2017, a fost transferat la Penitenciarul Bacău. El urma să fie audiat într-un dosar la Judecătoria Bacău. Tânărul a fost pus în „camera de tranzit”, alături de trei-patru deținuți.

„Pe 8 februarie 2017, în spațiul în care luam masa, am descoperit o pungă albastră, în care se aflau trei telefoane mobile și alte bunuri. Am decis să le iau pentru a le vinde în Penitenciarul Iași sau pentru a le da la schimb pe țigări sau alimente. Pe 10 februarie, înainte de a pleca înapoi spre Penitenciarul Iași, am băgat acele bunuri în două punguțe, pe care mi le-am introdus în anus”, a declarat tânărul.

13 obiecte ascunse

Odată ajuns la primul punct de control al închisorii din Copou, tânărul nu a spus nimic, sperând că va reuși să intre cu telefoanele mobile fără a fi prins. La al doilea punct de control, la poarta de detectare a metalelor, acesta a fost prins.
Agenții au verificat îmbrăcămintea deținutului, după care și-au dat seama, deoarece semnalele acustice avertizau asupra prezenței metalelor, că tânărul avea asupra lui obiecte interzise.
Acesta a recunoscut că are celulare și alte bunuri introduse în anus și a mers la toaletă, pentru a putea preda bunurile. Pe 21 februarie 2017, directorul închisorii a sesizat procurorii asupra faptelor comise de tânăr. În urma verificărilor, anchetatorii au constatat că tânărul își introdusese în anus, in total, 13 obiecte.

Adauga un comentariu