National

Femeie transportată cu elicopterul SMURD după ce a căzut într-o fântână de 13 metri adâncime

Publicat: 27 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeie transportată cu elicopterul SMURD după ce a căzut într-o fântână de 13 metri adâncime

O persoană din Dâmboviţa a căzut într-o fântână și a fost salvată de echipajele de Pompieri.

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost găsită într-o fântână. Aceasta căzuse într-o fântână din localitatea Vârfuri, județul Dâmbovița şi a fost salvată de pompieri, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.
Femeia căzuse la o adâncime de circa 13 metri.

Intervenție de circa zece minute

„Intervenție contracronometru a pompierilor dâmbovițeni pentru salvarea unei persoane căzută în fântână. Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați în satul Merișoru (com. Vârfuri) pentru salvarea unei persoane căzută într-o fântână, cu diametrul de 0,8 metri, la o adâncime de circa 13 metri. Sosiți la locul intervenției salvatorii au constatat că femeia era inconștientă și hipotermică. Acționând cu promptitudine și profesionalism, pompierii au reușit să scoată victima din fântână, în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp (cca. 10 min.)”, precizează ISU Dâmbovița.

Pacienta a fost preluată de un echipaj al ambulanței care i-a acordat asistență medicală la fața locului. Femeia a fost transportat la stadionul din orașul Pucioasa, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD cu care a fost transportată la un spital din Bucureşti.

Adauga un comentariu