Actualitate

Fiica lui Cornel Palade sare în apărarea tatălui ei. Ce mesaj i-a transmis lui Bia Khalifa, după ce i-a înjurat părintele

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica lui Cornel Palade sare în apărarea tatălui ei. Ce mesaj i-a transmis lui Bia Khalifa după ce i-a înjurat părintele
Ada, fiica lui Cornel Palade, i-a pus gând rău Biei Khalifa, după ce i-a înjurat tatăl

Ada, fiica lui Cornel Palade, i-a transmis un mesaj tatălui său, în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte de a părăsi competiția care se desfășoară în Republica Dominicană, actorul a fost înjurat și jignit de Bia Khalifa. Din câte se pare, lipsa hranei, dar și condițiile vitrege din junglă scot la iveală caractere dure, care ar face orice pentru victorie.

Concurenții din cele două tabere de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se împuținează pe zi ce trece. Lipsa hranei, dar și condițiile vitrege din junglă scot la iveală scandaluri nebănuite. Cel mai recent este cel care i-a opus pe Bia Khalifa și Cornel Palade, cel din urmă fiind primul eliminat din jungla dominicană.

Fiica lui Cornel Palade sare în apărarea tatălui ei

Bia Khalifa, în vârstă de 23 de ani, nu și-a mai controlat limbajul într-o discuție aprinsă cu Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani. Astfel, ea l-a înjurat și jignit de față cu colegii, fără să mai țină cont că sunt filmați. Concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a stârnit multe controverse printre colegii săi, iar Mara Bănică, Lidia Buble și Tania Popa i-au atras atenția, însă ea nu a părut deloc interesată de ceea ce se întâmpla.

Cornel Palade a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, și a venit la Pro TV însoțit de bunul său prieten, Romică Țociu. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut parte de o surpriză din partea fiicei sale, Ada, care i-a transmis un mesaj în direct. Mai mult, într-o postare de pe conturile sale de socializare, Ada Palade a făcut-o praf pe Bia Khalifa după ce aceasta i-a atacat tatăl.

„Sărut mâna, tată!”, a început fiica lui Cornel Palade mesajul.
„Băi, dar uite ce stăpână e pe ea. Uite ce dovadă de maturitate”, a spus actorul când și-a văzut fata.
„Te iubesc! Ai dat dovadă de atât de multă integritate și respect. Ești un lider și ai să rămâi! Ești o legendă a României și îți mulțumesc că ești tatăl meu! M-ai surprins tare! Poate că sunt niște sentimente în sufletul meu care se bat cap-n cap. Pe cât de tare m-ai surprins, pe cât de tare eram sigură că vei duce la bun sfârșit orice ți-ai propus”, a spus Ada, fiica lui Cornel Palade.

Ce spune Cornel Palade despre neînțelegerile cu Bia Khalifa

Actorul Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a vorbit puțin și despre neînțelegerile cu Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși inițial s-au înțeles destul de bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată ulterior. Concurenta l-a înjurat și jignit pe Cornel Palade, fără să țină cont de nimic.

„M-am înțeles bine cu Bia la început, că eu am văzut că e puțin dezechilibrată, că pleacă puțin într-o parte așa… Și zic… când mergi pe un pârâu așa… și ești în vâltoarea vieții și te mai agăți de un bolovan așa, aluneci, ai un prieten acolo care te sprijină, nu te lasă să te duci la vale. Dar ea… nu știu, cred că n-a înțeles lucrul acesta. Dar n-are importanță. Despre ce vorbim?! Pierdem ziua. Trebuie să captezi atenția cu ceva și dacă n-ai cu ce… scoți…”, a spus actorul.

Săptămâna trecută, telespectatorii Pro TV au fost șocați de violența unui moment care i-a avut drept protagoniști pe Cornel Palade și pe Bia Khalifa. Îndrăgitul actor, care a și fost eliminat ulterior din cadrul show-ului, a fost jignit cumplit de creatoarea de conținut pentru adulți.

Adauga un comentariu