National

Ilan Laufer: „Coronavirus loveşte serios economia globală şi poate genera condiţiile pentru o nouă criză financiară”

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilan Laufer Coronavirus loveşte serios economia globală şi poate genera condiţiile pentru o nouă criză financiară
Ilan Laufer

Liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer face declaraţii referitoare la noul virus Covid-19. Acesta afirma că este lovită economia globală şi se pot genera condiţii pentru o nouă criză financiară din cauza coronavirusului.

„Nu cred că în acest moment mai poate fi vorba de alegeri anticipate, mai degrabă de amânarea alegerilor din cauza pagubelor pe care Coronavirus ar putea să le aibă asupra sănătăţii romanilor şi economiei naţionale şi globale.

Nu mai avem timp de pierdut! Coronavirus da prima lovitură grea economiei globale, iar România va simţi unda de şoc în foarte scurt timp. Frică creată de Coronavirus a declanşat un domino de corecţii masive ieri pe bursele americane şi nu numai. Tot câştigul investititorilor din anul 2020 a fost şters în câteva ore de la deschiderea sesiunii. Este un moment foarte periculos pentru economia globală.

România şi cetăţenii romani sunt expuşi unui risc major în acest moment. În primul rând din punct de vedere sanitar, dar şi economic şi social. Toate autorităţile statului şi partidele politice sunt obligate să înţeleagă situaţia foarte dificilă în care ne aflăm. Este necesară o cooperare totală între cele mai importante instituţii ale statului român în acest moment periculos. În pericol este viaţa romanilor şi economia naţională.

Avem nevoie urgent de o înţelegere între Preşedintele Iohannis şi partidele parlamentare pentru desemnarea unui guvern capabil să gestioneze situaţia complicată în care ne aflăm. URGENT!”, a transmis Ilan Laufer, lider PSL.

Adauga un comentariu