International

Kate Middleton poartă adesea bijuteriile Reginei Elisabeta, dar și-a făcut apariția la un eveniment cu cercei în valoare de 13 lei

Publicat: 20 ian. 2022
Kate Middleton, Ducesa de Cambridge îmbrăcată cu o rochie verde
Kate Middleton a purtat o pererche de cercei, achiziționați de la Accessorize, în valoare de 2.10 lire sterline (în jur de 13 lei)

Kate Middleton (40 de ani) a atras din nou atenția presei mondene cu cea mai recentă apariție publică.

Ducesa de Cambridge și Prințul William (39 de ani) au fost în vizită la Muzeul Foundling, din Londra, pentru a se întâlni cu diverși oameni care au crescut în centre de plasament, dar ale căror vieți s-au schimbat radical în bine la maturitate. Muzeul spune povestea Spitalului Foundling, fondat în 1739, care a fost prima organizație caritabilă din Marea Britanie pentru copiii abandonați.

Kate Middleton a atras atenția criticilor de modă

Acesta a fost primul eveniment public din 2022 la care Kate și William au luat parte. Așa cum era de așteptat, Ducesa și-a ales cu multă grijă ținuta pentru acest moment. Kate a purtat o pereche de pantaloni negri, eleganți, estimați la 130 de lire sterline, o bluză mulată neagră și un palton superb, bleumarin, pe care l-a mai purtat și cu alte ocazii. Ceea ce a atras atenția criticilor de modă a fost felul în care și-a ales accesoriile pentru această ținută simplă, dar elegantă.

Potrivit The Sun, Kate Middleton a purtat o pererche de cercei, achiziționați de la Accessorize, în valoare de 2.10 lire sterline (în jur de 13 lei). Cerceii au o nuanță de auriu și au fost creați în așa fel încât să pară că modelul de pe ei a fost făcut cu o daltă.

De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta

La evenimentele publice foarte importante, Kate Middleton poartă adesea bijuterii din colecția personală a Reginei Elisabeta. Experții britanici susțin că doar ea are acces la aceste bijuterii, în timp ce soția Prințului Harry, Meghan Markle, poate purta doar bijuterii care i-au aparținut Prințesei Diana. Acest lucru scoate la iveală faptul că Suverana o favorizează pe Kate.

„În timp ce fosta actriță (n.r. – Meghan Markle) ar putea deține doar câteva piese ce i-au aparținut Prințesei Diana, Kate are acces la minunățiile din tezaurul regal, avantaj pe care Meghan nu l-a avut niciodată” – a spus Daniela Elser, expert în analizarea ținutelor și a comportamentului în public al membrilor familiei regale britanice, în urmă cu câteva luni.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu