Actualitate

Leacurile bioenergoterapeutului Lidia Fecioru sunt la mare căutare. Ce remedii ne oferă aceasta

Publicat: 26 nov. 2021
Leacurile lui Lidia Fecioru
Lidia Fecioru are leacuri pentru multe boli

Leacurile lui Lidia Fecioru sunt remedii naturiste pentru numeroase probleme medicale. Printre acestea se numără varicele, paraziții intestinali și chiar virusul COVID-19. Aceste remedii sunt dezvăluite în cadrul rubricii Leacul Zilei, din emisiunea Adevăruri Ascunse. Înregistrările emisiunilor pot fi găsite pe canalul de YouTube al emisiunii. Emisiunea Adevăruri Ascunse este difuzată în fiecare sâmbătă pe Antena 3 și oferă o altă perspectivă asupra realității.

Lidia Fecioru și colegul său Mihai Voropchievici colaborează din 2016. Acesta este cunoscut pentru numerologie și previziunile citite în rune. În cadrul unei ediții recente, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt previziunile pentru 2022 și dacă vom scăpa de pandemie.

Leacurile lui Lidia Fecioru, la mare căutare pe internet

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Ea și Mihai Voropchievici sunt invitați permanenți în emisiunea Adevăruri Ascunse. Cel care i-a deschis drumul către cariera de succes a fost celebrul parapsiholog Ignatenko, din Ucraina. De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a lucrat în diferite domenii, printre care și medicina. Astăzi, ea deține un cabinet de bioterapie și medicină alternativă. Ca bioenergoterapeut, Lidia Fecioru își ajută pacienții să se vindece fără a cheltui mulți bani. Potrivit acesteia, gândirea pozitivă este remediul cel mai eficient pentru boli. Atât cauza bolii, cât și puterea de a ne vindeca există în interiorul nostru. Într-un interviu acordat în 2017, specialista a declarat că la cabinetul său tratează cauza, nu efectul bolii.

În rubrica Leacul Zilei, din emisiunea Adevăruri Ascunse, Lidia oferă remedii naturiste pentru diverse probleme. Înregistrările emisiunii pot fi găsite pe canalul oficial de YouTube.

Lidia Fecioru oferă remedii pentru multe afecțiuni

De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a dezvăluit mai multe leacuri miraculoase. Printre acestea se numără și un remediu pentru varice, care trebuie folosit timp de 10 zile. Astfel, pentru a scăpa de varice, trebuie să tăiem o gogonea murată în două, după care să o aplicăm pe locul cu probleme. Celor ce se confruntă cu paraziți intestinali, Lidia Fecioru le recomandă un amestec de pelin mărunțit și cuișoare.

Amestecul se ia timp de 21 de zile, câte două lingurițe în fiecare seară. Cantitatea recomandată este de o linguriță cu vârf pentru adulți și o linguriță rasă pentru copii. După cele 21 de zile, se face o pauză o lună. De asemenea, Lidia Fecioru are un remediu și pentru virusul COVID-19. Acesta se ia de trei ori pe zi, este benefic pentru plămâni iar efectele apar chiar de a doua zi.

„Se iau 100 g hrean, 100 g usturoi, 100 g ceapă și 300 g miere. Totul se amestecă la un loc și se ia de 3 ori pe zi câte o lingură. Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi”, a cunoscuta bioenergoterapeută.

O soluție pentru cei cu diabet, cancer și insomnii

Un alt leac miraculos este cel care vindecă diabetul și cancer. Pentru a-l prepara avem nevoie doar de două ingrediente: miere și bicarbonat. Acest amestec trebuie luat dimineața, pe stomacul gol. Totodată, Lidia Fecioru dezvăluie că teribila maladie cancer este cauzată de hiperaciditatea organismului nostru. Bicarbonatul ne ajută să echilibrăm pH-ul organismului și poate fi luat și fără miere.

Tinctura de propolis amestecată cu lapte este un remediu natural pentru insomnii. Pentru cei ce au intoleranță la lactoză, laptele poate fi înlocuit de ceai. Amestecul se bea seara, înainte de culcare. Propolisul este un antibiotic natural și un excelent antiviral. Acesta stimulează formarea de anticorpi, întărind sistemul imunitar. Pe lângă insomnie, tinctura de propolis vindecă și amigdalita. În altă ordine de idei, leacurile lui Lidia Fecioru, prezentate în emisiunea de pe Antena 3, sunt o formă de medicină alternativă foarte eficientă.

Adauga un comentariu