Cancan

Lili Sandu, despre momentul când a fost la un pas de despărțire de Silviu Țolu. „Dispoziția mea scăzuse…”

Publicat: 23 sept. 2022
Lili Sandu despre momentul când a fost la un pas de despărțire de Silviu Țolu. Dispoziția mea scăzuse
Lili Sandu a vorbit despre momentul in care a fost la un pas sa se desparta de Silviu Tolu

Lili Sandu se iubește de mai bine de 10 ani cu Silviu Tolu, care e mai mic decât ea cu 12 ani. Au împreună și un băiețel, pe Thomas, care are doi ani. De-a lungul relației, vedeta și partenerul s-au mai confruntat cu probleme, ea a povestit acum că au fost chiar la un pas de despărțire.

Artista a povestit că primul an după ce a născut a fost unul plin de încercări emoționale și a fost destul de dificil. „Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că ama ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze’, a declarat ea la Pro TV.

Lili Sandu, dificultăți după ce a devenit mamă: „Alcoolul a fost un refugiu’

Prezentă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea’ acum câteva luni, Lili Sandu a făcut câteva dezvăluiri și despre perioada de acomodare cu micuțul ei. Aceasta a recunoscut că era conștientă că lucrurile nu vor fi roz de la început, însă nu s-a așteptat să fie atât de greu. Motiv pentru care uneori momentul ei de liniște era acompaniat de alcool.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc’, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea’, difuzată pe PRO TV, scrie Fanatik.

Din ce motiv nu s-a căsătorit Lili Sandu cu iubitul ei

Lili Sandu și partenerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi nu s-au căsătorit până acum. Actrița a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mămică și susține că nu se gândește încă la o nuntă deoarece necesită organizări destul de mari.

„Nu știm. Botezul l-am făcut în timpul pandemiei, pentru că am ținut nepărat să-l facem, dar a fost foarte restrâns. Doar gândul că ar trebui să stau acum și cu toată energia pe care o am în loc să mă duc într-o vacanță, să organizez ceva de amploare, nu, n-aș putea, sincer”, a declarat Lili Sandu.
Adauga un comentariu