Cancan

Liviu Vârciu, moment jenant! S-a filmat beat și i-a spus asta Andei Călin

Publicat: 08 apr. 2021
Liviu Varciu si Anda Calin stau la terasa si zambesc
Cantaretul Liviu Varciu a trecut printr-un moment penibil in ultimul sau vlog

Liviu Varciu a trecut printr-un moment jenant în ultimul vlog pe care l-a postat pe canalul lui de Youtube. Artistul, aflat sub influența alcoolului, o ruga pe Anda Călin să întrețină relații intime cu el.

Imediat când a ajuns la locuința sa, acesta le-a mărturisit fanilor din mediul online că iubita lui, Anda Călin, nu a fost receptivă față de el și i-a refuzat avansurile amoroase.

Liviu Vârciu, moment jenant pe vlog

Cântărețul și-a trezit soția la prima oră a dimineții.

„O să-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o să dea cu capul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului. Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului”.

Anda Călin a fost deranjată de comportamentul iubitului său, încercând să-i explice prezentatorului TV că vrea să doarmă. În imagini putem vedea că iubita lui nici nu l-a băgat în seamă, fiind cu spatele la el.

„Nu ne mai reproducem, nu mai reproduce nimic acum. Acum e ora 4:00… facem puțin nani și după ne trezim și ne reproducem cât vrei tu… Bebe, nu ne reproducem asta am zis… Hai bebe, lasă-mă și pe mine puțin și mai vorbim la 4:15”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Anda Călin a povestit pentru prietenii ei de pe Instagram cu a început povestea lor de iubire. Chiar dacă s-au despărțit după ce au devenit părinți, cei doi au decis să își mai acorde o șansă. La momentul respectiv, nimeni nu credea că se vor împăca.

„M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant.

Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”.

Liviu Vârciu și-a scos Mercedesul la vânzare

În ultima perioadă, Liviu Vârciu a avut foarte multe de tras cu mașina pe care vrea cu orice preț să o vândă.

Și-a pierdut cheile autoturismului și a apelat la ajutorul urmăritorilor pentru a le putea găsi.

„Dragii mei, am o veste proastă. Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie, ajutați-mă! Dacă cineva găsește o cheie neagră, pe Pârtia Lupului, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

După această pățanie, oamenii legii au constatat că ITP-ul prezentatorului era expirat, motiv pentru care i s-a retrars și talonul.

Ce relație este între Liviu Vârciu și Carmina

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră. De ziua ei, pe 8 mai 2020, artistul și-a manifestat iubirea pentru fiica lui printr-o urare pe canalele de socializare.

Cu toate că ea a și locuit pentru o perioadă în casa lui Liviu Vârciu, ceva nu a funcționat între aceștia iar Cramina a revenit la locuința mamei sale. Din câte s-ar părea, au existat anumite neînțelegeri între ea și actuala soție a artistului.

Liviu Varciu a trecut printr-un moment jenant în ultimul vlog pe care l-a postat pe canalul lui de Youtube

Adauga un comentariu