Sport

Lovitura iernii în Liga I! Universitatea Craiova negociază transferul fotbalistului din naționala României

Publicat: 19 ian. 2021
David Lazar pe terenul de fotbal
David Lazar

Universitatea Craiova a fost inactivă pe piața transferurilor în această iarnă. Ivan Mamut, care deja se afla în curtea oltenilor, a semnat definitiv pe patru ani, dar Mihai Rotaru și conducerea au negociat și pentru unul dintre fotbaliștii naționalei României

Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB își definitivează lotul cu care vor ataca titlul Ligii I, dar niciuna nu a făcut mișcări importante pe piața transferurilor. FCSB l-a adus pe Risto Radunovic, în timp ce oltenii și campionii României încă nu au adus nicio întărire. Totuși, Mihai Rotaru a negociat pentru lovitura iernii și s-a interesat de David Lazar, de la Astra. Universitatea Craiova trebuie să ofere 500.000 de euro pentru portarul de națională, David Lazar.
Mirko Pigliacelli e titularul incontestabil al Craiovei de câteva sezoane, dar despre plecarea italianului s-a vorbit în mai multe rânduri. Ultima mutare a oltenilor a lăsat de înțeles că Pigliacelli ar putea pleca în viitorul apropiat.

David Lazar se va lupta pentru postul de titular în poarta României cu Florin Niță, Cristian Bălgrădean și Silviu Lung

În această perioadă, Universitatea Craiova a luat legătura cu Astra pentru transferul lui David Lazar, portar de națională care impresionează în Liga I. Anunțul a fost făcut de președintele Astrei, Dani Coman, care l-a anunțat pe Mihai Rotaru care e suma pe care trebuie s-o scoată din conturile Craiovei.
David Lazar costă 500.000 de euro, dar U Craiova nu a făcut, pentru moment, oferta așteptată de giurgiuveni:

„Suma pe care Craiova o vehiculează în acest moment este sub așteptările Astrei, așa că nu putem discuta despre un eventual transfer al lui Lazar la ei. Fiind un portar de echipa națională, consider că ar trebui să fie evaluat la cel puțin 500.000 de euro!”, a spus Dani Coman, pentru Realitatea Sportivă.

David Lazar se va lupta pentru postul de titular în poarta României cu Florin Niță, Cristian Bălgrădean și Silviu Lung, după retragerea lui Ciprian Tătărușanu din națioanala României.

Astra și Universitatea Craiova îl pot pierde pe Lazar. Portarul e dorit în Turcia

Mihai Rotaru se vede nevoit să se grăbească pentru a convinge conducerea Astrei. David Lazar e dorit și de un club din Turcia:

„Au fost doar tatonări din partea celor de la Craiova pentru Lazar. Nu numai Craiova se interesează de serviciile sale, avem discuții și cu o echipă din Turcia, dar nu pot dezvălui despre cine este vorba deoarece suntem în discuții și nu ar fi fair-play față de ei să facem acest lucru”, a mai spus Dani Coman.

Universitatea Craiova a făcut rost de bani pentru transferuri, după ce l-a vândut pe Valentin Mihăilă la Parma, în schimbul sumei de 8.5 milioane de euro.

Adauga un comentariu