Economic Local

Mare atenție! Tramvaiele și autobuzele CTP Iași nu mai circulă prin Tudor Vladimirescu. Iată noile trasee

Publicat: 30 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mare atenție Tramvaiele și autobuzele CTP Iași nu mai circulă prin Tudor Vladimirescu. Iată noile trasee

Compania de Transport Public Iași anunță faptul că începerea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare a infrastructurii de tramvai pe Bulevardul Tudor Vladimirescu aduce schimbări și în circulația mijloacelor de transport public. Întrucât, de luni, 30 martie 2020, vor fi impuse restricții de circulație a autovehiculelor pe tronsonul cuprins între Bucșinescu – CET, pe sensul de mers către CET, traseele 42, 43, 46 și 47 vor fi deviate. Pentru început, sensul de mers CET – Bucșinescu nu va fi afectat.

Din Târgu-Cucu, pe sensul de mers către CUG I, traseele 42 și 43 vor avea următorul parcurs: Târgu-Cucu – Bd. A. Panu – Podu Roș – Bd. Socola – Casa Sindicatelor – Frigorifer – Continental – CUG I.
De asemenea, din Târgu-Cucu, pe sensul de mers către Bucium, traseul 46 va avea următorul parcurs: Târgu-Cucu – Bd. A. Panu – Podu Roș – Bd. Socola – Casa Sindicatelor – Frigorifer – Centrofarm – Bucium.
În ceea ce privește traseul 47, pe sensul de mers către Dacia, de la Spitalul „Sf. Maria”, acesta va avea următorul parcurs: Spitalul Sf. Maria – Elena Doamna – Str. A. Panu – Podu Roș – Pasaj Nicolina – Policlinica Recuperare – Dacia.

S-au închis tonetele de vânzare a biletelor CTP Iași

Au fost închise toate tonetele de vânzare a legitimațiilor de călătorie a Companiei de Transport Public Iași pe o perioadă nedeterminată. Măsura a fost luată în urma restrângerii activității de transport public, așa cum a fost prevăzut în decizia nr. 9, din 24 martie 2020, adoptată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași.

„Categoriile de salariați care au dreptul să folosească în continuare mijloacele de transport public sunt îndemnați să își achiziționeze titluri de călătorie emise prin mijloace alternative, cum sunt aplicația 24pay, POS-urile amplasate în fiecare vehicul (pentru care este necesară utilizarea unui card bancar contactless) sau automatele de bilete din stații”, au explicat oficialii CTP Iași.

Bilete pe suport de hârtie vor fi disponibile la automatele de bilete instalate în zonele menționate, iar abonamente vor putea fi achiziționate de la aceste puncte de vânzare doar de luni până vineri.

Adauga un comentariu