Local

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași: Mai puțină politică și mai multă muncă, domnule Bodea!

Publicat: 12 ian. 2021
Mihai Chirica are o reacție tranșantă la numirea Cameliei Gavrilă pe postul de director al Colegiului Național Iași
Mihai Chirica vorbește despre Marius Bodea. Edilul Iașului îl îndeamnă să înceteze cu atacurile și să se apuce de muncă

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, îi cere public senatorului USR-PLUS Marius Bodea să își depășească frustrările electorale și să revină la munca pentru care a fost trimis în Parlament: aceea de a reprezenta interesele tuturor ieșenilor!

„Înfrânt de două ori la alegerile uninominale pentru Primărie și Consiliul Județean, atât în 2016, cât și în 2020, indiferent din partea cărui partid a candidat, domnul Marius Bodea se crede în continuare în campanie electorală. După primul său mandat în Camera Deputaților, unde a fost și președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, Iașul nu a avut nimic de câștigat: nici susținere pentru Autostrada A8, nici fonduri pentru proiectele locale și regionale, nici suport pentru continuarea șoselei de centură. Acum, trimis din nou în Parlament, ca traseist de la PNL la USR, repetă aceleași greșeli ale trecutului: multă politică, puțină muncă!”, a declarat primarul Mihai Chirica, președintele Organizației Municipale PNL Iași.

În aceeași ordine de idei, acesta își exprimă și nedumerirea cu privire la calitatea în care senatorul Marius Bodea emite public „condiții” privind crearea unei coaliții locale de centru – dreapta.

„Sunt surprins și revoltat de faptul că un politician precum Marius Bodea îndrăznește să se erijeze în purtător de cuvânt al Alianței USR-PLUS la Iași, în condițiile în care nu îl legitimează nici rezultatele electorale, nici conduita morală, caracterul său exprimându-se plenar în urmă cu câțiva ani, în momentul în care îi aducea elogii deșănțate mentorului său penal, Relu Fenechiu”, a punctat primarul Mihai Chirica.

Dialogul între PNL și USR-PLUS se așază în limitele colaborării politice în interesul cetățenilor, atât la nivel local, cât și național, în ciuda unor interese personale ale unor politicieni speriați că rămân fără „muniție electorală”. De aceea, primarul Mihai Chirica face apel la toți parlamentarii de Iași, indiferent de culoarea politică, să facă front comun pentru proiectele Iașului și ale Moldovei.

„Ieri trebuia anunțat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului pentru tronsonul Ungheni – Iași – Târgu Neamț din Autostrada A8. Atât ministrul USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, cât și secretarul Comisiei pentru Transporturi și Energie din Senat, Marius Bodea, nu au spus nimic în legătură cu acest subiect! În schimb, preocuparea unora este să lanseze zilnic atacuri politicianiste și la persoană. Este exact motivul pentru care unii pierd alegerile de fiecare dată: ieșenii vor să îi vadă pe politicieni muncind pentru comunitate, nu pentru cariera lor politică!”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

PNL Iași rămâne fidel promisiunii făcută ieșenilor, aceea de a dezvolta Iașul și regiunea, și de a respecta opțiunea electorală pentru o majoritate de centru – dreapta, care să genereze susținere pentru proiectele majore ale comunității.

Comentarii
  • BODEA sa munceasca??? Cereti unui gunoi de tomberon Salubris sa munceasca? Daca era posibil un jaf de macar 1 milion de epuroi Bodea o omora pe ma-sa sa puna mintea analfabeta la treaba. Dar cum nu iese nimic din afacerea cu …… ,,munca,, pentru Iasi si ieseni acest gunoi-pulica USR-IST, SECURIST FENECHIST MAI NOU USR-IST SOCIALIST NEOMARXIST DEGHIZAT IN SALAVATORUL IESENILOR isi vede nestingerit LIMBRICUL de papat banii nostri 14-20 mii pe luna mancarea noastra de pe masa de la copii, MANANCA PARAZITUL FARA SA MUNCEASCA. ACEST GUNOI IN GHENA DE SALUBRIS!! si DRULA/ PU-LA USR-ISTI, JOS COALITIA NEOMARXISTA CARE DISTRUGE ROMANIA SI ROMANII. il doare nicaieri pe Bodea de IASI SI IESENI, A PACALIT TOTI BETIVII, HANDICAPATII , NEINFORMATII SI A CUMPARAT VOTURI EL SI CHICHIRAU NU AU VRUT SA RAMAN LA IASI SA MUNCEASCA CUM SE LAUDAU LA ALEGERI IPOCRITII , AU FUGIT IN PARLAMENT MAFIOTII CA E TARE BINE LA STAT DEGEABA CU 20 MII PE LUNA DE LA NOI MANCAREA NOASTRA – O ZIC EU PENSIONARUL DE IASI

  • În concluzie am adus la putere, prin vot, o banda de netrebnici care, desigur, s-au aliat la rele! Prostesc lumea criticindu-se de forma! Ca tare mulți prosti manipulați mai avem în orașul asta! Golania e în plina desfășurare! Succes! Cred ca „autoritățile” (mai ales, președintele) ar trebui alese pe viata, pentru ca turma de oi mioritice sa poată dormi liniștită și nestresata chiar dacă sta în mizerie într-o tara de mina a doua!

  • Chirica,tu vorbesti?? Ma uit cu jind la „parcul pustiu” de langa Palatul de justitie,ninge frumos peste banci.Ma mai uit peste cele 20 de masini inghesuite la intersectia 5 drumuri si ma gandesc la alte 30 care stau parcate fiecare vai mama lor,pe unde au gasit.
    Asta pt ca tu,un primar de la scoala lui „Nichita 10%”,ajuns acum la studii aprofundate,esti un nesimtit si ai senzatia ca nu stie nimeni de tentativa ta de schimb cu moscheia din spate.Cand ai vazut ca zornaie catusele,dupa ce toata lumea a parcat in noroi acolo,ai facut parc peste noapte.
    Cu fapte de genul asta,nu te mai intreba daca,ci FII SIGUR ca ajungi si tu unde e profesorul tau acum.

  • NU MAI MANCA KAKAT AICI PE SITE TE FU-TI IN HOTEL CU CHICHIRAU PE BANII NOSTRI DUPA CE AI INSELAT IESENII SI TORNI BA PE ALEXE BA PE CHIRICA LUATE-AR MOARTEA COVID CA NE-AM SATURAT CAT DRACU MAI BANTUI IN ORASUL NOSTRU PANARAMA PENALA IMPUTITULE , IA-TI LABELE DE PE TASTATURA USR-ISTULE FARA HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTUL BODEA IN IASI IN PARLAMENT IN ROMANIA MARSSSSSSSSSSSSSSSS DE PE SITE CA VENIM LA TINE LA USR BULANGIULE , SAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VENIM IN FATA PARLAMENTULUI O DROAIE DE LA IASI SA NE KAKAM PE USR , HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  • La Socola tu mai socolist renumit, schizofren cu crize te cunoaste bine toata lumea din Iasi cand nu poti fura mai gunoiule frustrat securist te apuca crizele de ura si si razbunarea pe tot Iasul si iesenii, mars la ma-ta si taci, dispari , mars la munca , mars la Parlamentul din Copou unde unul intra altul iese , idiotule

  • Din putzul gandirii oligofrenului rosu vopsit peste noapte in galben! Bai colectionar de case ca si fuhrerul pe care il pupi in kur , ia-l pe 22 t tabla si faceti echipa la dr. vicol, banditilor!

Adauga un comentariu