Local

Mircea Rednic, prezentat oficial ca antrenor, într-o conferință organizată la Primăria Iași – UPDATE/ FOTO

Publicat: 08 ian. 2020

Antrenorul Mircea Rednic a solicitat să aibă o discuție cu primarul Iașiului, Mihai Chirica. Cei doi s-au întâlnit la Primărie, împeună cu președintele executiv Adrian Ambrosie, la ora 10.00.

UPDATE: Mihai Chirica: „Discutăm despre un antrenor care a venit să ajute echipa. Este antrenor și nu finanțator. Putem face o echipă bună și să găsim soluții. Nu a venit nimeni cu sacul cu bani. Nici primarul și nici domnul Rednic nu are un sac cu bani. Trebuie să găsim soluții pentru ca lucrurile să meargă bine. Banii nu au lipsit în prima parte a campionatului și rezultatele au fost cele pe care le știți. Trebuie să ne ridicăm în clasament pentru a nu avea emoții. Este o luptă, trebuie să muncim și vom face o echipă bună cu domnul Rednic“.

Mircea Rednic: „Echipa a avut un joc bun și rezultate. Au venit rezultate mai slabe și s-a ajuns aici. Am vorbit cu Mihai (n.r. – Mihai Teja) și știu ce e aici. El este un antrenor bun, de perspectivă. Am vorbit cu domnul primar. Și avem promisiuni că vom avea susținere. Am văzut ce s-a făcut la Iași, am văzut terenul. Datori au rămas jucătorii. Am mai pățit să lucrez cu jucători neplătiți. Nu știu dacă asta este situația la Iași. S-au făcut multe lucruri bune aici. Nu vin să schimb totul. S-a tot vorbit despre Luana (n.r. – fiica lui Mircea Rednic). Ea este un intermediar. Aduce jucători unde i se solicită. Eu voi aduce la Iași jucătorii de care voi avea nevoie, nu pe care îi aduce ea neapărat“.

 

UPDATE: Mircea Rednic este oficial noul antrenor al Politehnicii Iași. Rednic a semnat un contract până în vară cu opțiune de prelungire.

Știre inițială

După discuția cu edilul Iașului, Mircea Rednic va fi prezentat oficial ca noul antrenor al grupării din dealul Copoului într-o conferință de presă organizată la Palatul Roznovanu.

Altfel, lotul Politehnicii Iași se reunește astăzi, la ora 11.00, când jucătorii echipei ieșene vor efectua primul antrenament al anului.

Comentarii
  • Pai bai primarul pwlii… asta e datoria ta de primar? Sa angajezi antrenori in Copou? ori sa te ocupi de orasul asta poluat si supra construit? Pentru asta te-am ales eu primar?

  • Vin alegerile! Fotbalul a fost și va fi in continuare, pină la preluarea clubului de către un privat, o jucărie electoralâ a primarului in funcție!

Adauga un comentariu