National

Monica Pop răbufneşte din nou la adresa persoanelor care neagă existenţa coronavirusului

Publicat: 22 sept. 2020
Monica Pop răbufneşte din nou
Monica Pop răbufneşte din nou la adresa persoanelor care neagă existenţa coronavirusului

Monica Pop răbufneşte din nou pe o reţea de socializare cu privire la persoanele ”făţarnice” care neagă existenţa coronavirusului. Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitală este cunoscut pentru ieşirile sale din mediul online în care comentează diverse chestiuni ce ţin de noul coronavirus.

Monica Pop răbufneşte din nou. ”Nu îi credeţi! Neagă existenţa COVID, dar dau repede din coate să facă rost de medicamente!”

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitală a ieşit din nou la rampă. Ea critică persoanele care nu cred în existenţa coronavirusului. Redam mai jos postarea medicului Monica Pop de pe o reţea socială.

”Nu-i credeţi pe făţarnici!

Neagă public existenţa COVID, influenţând negativ, dar cum aud de un medicament, dau repede din coate pentru a face rost!!!

Se speculează şi se exagerează mult, desigur, dar, ca să spun că nu există…

Interesaţi-vă despre cei care credeţi că vă plac! Puteţi avea surprize enorme!

Dacă EI cred că nu există boală, ce să trateze?! Făţărnicie iar şi iar! Au destui fani! Naivi şi/sau total dezinformaţi!

Vă păcălesc (mint) cu zâmbete false, cu minciuni în lanţ spuse în interviuri, (nici nu vă puteţi închipui cât mint), cu victimizări departe de adevăr! Şi cu biografii romanţate, total lipsite de adevăr!

Cu „laude” de tip „fumez de la 13 ani”!!! Bravo, halal exemplu! Talent de a înşela, credibil, (asta le e meseria), cu carul! Asta e „educaţia” pe care o transmit!!! Cei care-i cunosc zâmbesc amar, îi ştiu mitomani şi foarte interesaţi în general, dar de publicitate, mai ales, pentru care ar face orice! Cu orice preţ! NU LE PASĂ CÂT RĂU FAC!

Caracter?! De ce? Cui foloseşte?”, scrie Monica Pop pe o reţea socială.

Dr. Monica Pop: „Se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri”

Medicul Monica Pop susţine că oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism „morbid” despre ce se întâmplă în această criză din sănătate şi sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru, iar populaţia are nevoie de speranţă şi încurajare.

Totodată, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala afirma că la noi se greşeşte mult şi se gestionează prost pandemia, se spun „multe neadevăruri” şi, în acest fel, copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic şi „dependenţi de cei care asta şi urmăresc”.

„Gafa inadmisibilă! Vedete „negre”!

Expunere publică de pesimism!!!

Dr. Monica Pop: copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic şi dependenţi de cei care asta urmăresc
De ce scenariu de viitor negru?!

Romanii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susţinere şi speranţa mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!)

Sper că ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor şi al copiilor care vor creşte în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic şi dependenţi total de cei care asta şi urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care romanii, atât de oprimaţi acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranţă, de încurajare….. să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conştiinţe! Măcar de-ar fi aşa! Altfel e inadmisibil şi impardonabil! Descărcare publică de nedorit!

Adauga un comentariu