Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Dacă ai rămas fără provizii, poţi face câteva borcane de murături pentru a le servi în următoarea perioadă. Încearcă o reţetă de murături din fasole condimentată .
Pune fasolea în borcanele fierbinţi şi apoi adăugă în fiecare borcan 1 piper, 1 căţel de usturoi tăiat în sferturi, 1/2 linguriţa seminţe de muştar, 1/2 linguriţa seminţe de mărar şi ardeiul iute.
Pune într-o oală oţetul, 5 căni de apă şi sărea pentru murături. Lasă la fiert până dă în clocot. Toarnă lichidul în borcane, elimina bulele de aer şi apoi sigilează. Lasă borcanele în apă fiartă 10 minute. Se servesc cu diverse mâncăruri pe post de garnitură.