Local

Panică în zona Agronomiei. Un microbuz supraaglomerat de călători era să ia foc

Publicat: 20 ian. 2020

Luni, 20 ianuarie 2020, a avut loc în zona Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași. A fost sesizat un microbuz de transport public supraaglomerat. Autovehiculul scotea fum, iar mulţi dintre călători au coborât de panică de a nu izbucni un incendiu. Programul de transport public judeţean al companiei Trip S.R.L operează traseul Iaşi – Breazu – Movileni.

„Maxi-taxi Iași – Breazu plin de fum, supraaglomerat. Am coborât să nu luăm foc”, a declarat unul dintre călătorii microbuzului companiei de transport Trip S.R.L.loading...

Comentarii
 • Vladut Boureanu de la SC Trip SRL, firma pe ruta Breazu Movileni transporta oamenii ca si animalele! Intr un microbus de 19 locuri incap 44 de persoane! Si asa Vlad Boureanu face avere

 • Circul zinic cu aceasta firma . Este f aglomearat , mai ales cand merg copii la scoala Au crescut pretul biletelor dar noi ne calcam in picioare , nu dau bilete opresc in statii cand au chef este un jeg de nedescris pe bursele de scaun , de miros nu mai spun si nimeni nu-i vede. Masini au itp satisfacator, este normal? De siguranță călătoriei noastre cui ii pasa? Circula si cate 50 in maxi si la coborâre si la urcare in copou mai ales la orele cand lumea iese de la munca si scoala

 • Sub orice critică!
  Această firmă nu respectă nici un fel de lege! Legea o fac ei! Reclamațiile făcute de oamenii locului au fost în zadar!
  De curând au crescut tariful călătoriei și se călătorește din ce în ce mai prost.
  Nu oferă bilete de călătorie! Dacă o fac, se dau bilete pe care apare un tarif mai mare față de cel plătit! Cum își justifică ei biletele astea?
  Programul de călătorie… Nu mai zic, jalnic!
  În cutia aia de chibrituri de 20 oameni urcă peste 40, dacă trebuie să coboare un om, coboară alți 20 și ca să îi facă loc!
  Straturile de praf și mizerie din microbuze nu cred că mai au sanșe de curățare la cum arată! Îți e greață să te așezi pe un scaun!
  Oamenii sunt nevoiți să circule cu hârburile astea scoase de uz (nu știu cum au trecut de rar si itp) pt că trebuie să ajungă la serviciu, școală…nu există altă firmă de transport, nu avem dreptul să alegem cu vine vrem să călătorim pt că ei dețin monopolul.
  Ni se încalcă dreptul de a alege, un drept al oricărui consumator!
  Sper ca vreo autoritate competentă să se autosesizeze și să acționeze așa cum este corect!

 • Daca vreti sa faceti jurnalism serios, urmariti cazul si faceti ancheta jurnalistica ! Nu preluati doar postarea de pe un grup si asta-i tot !

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit