Eveniment-Social

Plan roşu de intervenţie la Vaslui. Accident rutier soldat cu şapte victime – UPDATE

Publicat: 03 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Plan roşu de intervenţie la Vaslui. Accident rutier soldat cu şapte victime - UPDATE

UPDATE:  La ora 18:14 s-a încetat activarea Planului Roşu de Intervenţie. În urma accidentului, şase victime au fost transportate la spital şi două au decedat la locul coliziunii.

UPDATE: Accidentul a avut loc în localitatea Pușcași, pe Drumul Național DN 2F. În cadrul accidentului sunt implicate două autoturisme. Actiunea este condusă de inspectorul șef al ISUJ Vaslui, col. Mihai Mitrea. Acțiunea de intervenție este în desfășurarea. Una dintre victime a decedat, iar una dintre cele două persoane aflate în stop cardio respirator încă i se aplică manevre de resuscitare

Știre inițială

În urmă cu puţin timp s-a activat planul roşu de intervenţie la Vaslui. Marţi, 3 martie 2020, s-a produs un accident rutier grav. În cadrul accidentului au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii au fost înregistrate şapte victime, dintre care două în stop cardio respirator. La faţa locului s-au mobilizat de urgenţă o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de Terapie Intensivă mobilă, echipaj SMURD C1 și B2, un echipa de prim ajutor, o ambulanţă de consultații la domiciliu cu medic. În total au fost mobilizaţi trei medici. De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat şi elicopterul SMURD Iaşi cu medic. Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Puscasu.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu