WoW!

Remedii naturiste recomandate de Valeriu Popa

Publicat: 21 feb. 2020

Aparatul respirator împreună cu aparatul digestiv permit intrarea din mediul extern în organism a substanţelor chimice necesare funcţionării normale a celulelor. Sistemul respirator asigură pătrunderea aerului în organism cu un conţinut optim de oxigen, necesar întreţinerii vieţii. Împotriva bolilor care afectează sistemul respirator (plămânii, căile respiratorii), Valeriu Popa, unul dintre cei mai mari vindecători ai României, recomanda:

Silicoză
Se prepară o infuzie din 2 linguriţe de podbal la 250 ml. apă clocotită. Se beau 3 căni de infuzie pe zi. De asemenea, se iau câte 2 linguriţe de hrean ras mărunt amestecat cu 4 linguriţe de miere, de 3 ori pe săptămâna. Tratamentul durează maximum 4 luni.

Bronşită
Contra bronşitei astmatice şi anginei pectorale, se prepară şi se administrează următorul sirop: Se pun într-un vas, la macerat, timp de 7 zile, următoarele ingrediente: 1 kg. miere, sucul de la 10 lămâi şi 10 căpăţâni de usturoi date prin maşina de tocat. Se iau câte 4 linguriţe pe zi, până la terminarea întregii cantităţi.

Bronşită cronică, tuse, răguşeală
Se amestecă 1 pahar suc de ridiche neagră cu 1 pahar miere. Preparatul se păstrează la frigider. Se iau 2 linguri de 3 ori pe zi. Boli de plămâni (bronşită, pneumonie, T.B.C., etc.) Se iau 2 borcane de 10 litri fiecare; 2 kg. de sfeclă roşie curăţată se dau pe răzătoarea mare, după care se pun într-un borcan peste care se toarnă apă clocotită până la umplere. Începând cu a doua zi, se consumă doar acel lichid (apă de sfeclă) în loc de apă: 1 1/2 – 2 litri pe zi. Când lichidul este pe sfârşite, se pregăteşte al doilea borcan. Tratamentul nu trebuie întrerupt 3 luni.

Remedii naturiste recomandate de Valeriu Popa

Astm
Într-o cană de lapte se fierb, timp de 5 minute, 3 căţei de usturoi pisaţi. Amestecul se bea înainte de culcare, timp de 21 de zile.

Astm bronşic
Se prepară un amestec din 400 g usturoi pisat şi sucul proaspăt stors de la 24 de lămâi. Se pune totul într-un borcan care se închide ermetic şi se lasă timp de 24 de zile. Se agită înainte de folosire. O lingură din amestec se adaugă în 100 ml. apă şi se bea seara, înainte de culcare. După 10-14 zile de administrare, boala scade în intensitate foarte mult.

Tuse rebelă
Se spală un ştiulete de porumb,cu boabe cu tot (de preferinţă cu cocean roşu), indiferent de soi, indiferent de anotimp. Se pune la fiert într-un litru de apă, iar când lichidul începe să se coloreze, se strecoară şi se bea. Ceaiul se bea călduţ, timp de 2-3 zile, în loc de apă.

Răguşeală, pierderea vocii, infecţii ale gingiei
Se prepară o infuzie din 10 frunze de dafin şi 1 cană cu apă clocotită. Se lasă la răcit, după care se fac gargară şi clătiri ale gurii cu acest preparat. Tratamentul se repetă de 3 ori pe zi.loading...

Adauga un comentariu