Actualitate

#Rezistenții se sfâșie între ei. Cosette Chichirău: „Nu ai cum să fii președintele României dacă nu vrei la guvernare“

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rezistenții se sfâșie între ei. Cosette Chichirău Nu ai cum să fii președintele României dacă nu vrei la guvernare
1

Deputata USR Cosette Chichirău sare la gâtul lui Dan Barna Îi reproșează că nu a luptat împotriva lui Klaus Iohannis în cursa pentru Palatul Cotroceni. Chichirău consideră că eșecul Alianței este cauzat de faptului că liderul USR nu a dorit ca partidul să intre la guvernare. Chichirău susține că trebuie purtate discuții cât mai repede cu PNL. Asta chiar dacă Barna a exclus o colaborare cu liberalii la nivel național.

„Suntem dezamăgiți. Însă vin alegerile locale și acolo trebuie să ne concentrăm. E un scor mic. O analiză trebuie făcută. O discuție cu PNL la nivel național trebuie făcută când mai repede deși Dan Barna a spus acum o săptămână că o astfel de discuție este exclusă.

Au fost erori strategice! O eroare a fost faptul că nu a avut ceva de spus despre Klaus Iohannis. A costat destul de mult. Nu poți să te bați pentru locul doi dacă vrei să câștigi cursa prezidențială.

Și organizarea alegerilor interne în USR a fost o greșeală. Asta ne-a constat și la coeziunea internă. Nu a dat bine nici la public.

Dan Barna putea să fie mai curajos, mai bătăios. Noi nici la guvernare nu am intrat! E foarte greu să spui că vrei să fii președintele României când tu nu vrei să intri la guvernare” a declarat Cosette Chichirău, deputată și lider USR Iași.

Cosette Chichirău a fost principala contracandidată a lui Dan Barna la alegerile recente pentru conducerea Uniunii Salvați România.

Adauga un comentariu