Local

Senatorul Vasile Toma: Legea Autostrăzii Unirii are un scop bine definit pentru ca proiectul de infrastructură cel mai dorit de toţi moldovenii are termene clare de finalizare (P)

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Senatorul Vasile Toma Legea Autostrăzii Unirii are un scop bine definit pentru ca proiectul de infrastructură cel mai dorit de toţi moldovenii are termene clare de finalizare P
Senatorul Vasile Toma

Am stabilit termene clare de realizare pentru Autostrada Ungheni-IASI-TG. NEAMT-Tg. Mureș. Am votat, in Plenul Senatului României, Legea de aprobare a OUG nr.105/2020 cu includerea unui amendament foarte important, depus de mine, prin care dam sens legii autostrazii. Astfel, am fixat data de la care se va circula pe autostrada A8.
Tronsonul Ungheni-IASI-Tg. Neamt va fi deschis circulației cel mai tarziu la data de 31.12.2024 iar tronsonul Tg. Neamt-Tg. Mureș, cel mai tarziu, la data de 31.12.2026.

Putem spune ca, acum, Legea Autostrazii Unirii are un scop bine definit pentru ca proiectul de infrastructura cel mai dorit de toti moldovenii are termene clare de finalizare.
Guvernul României, actual sau viitor, indiferent de ce partid(e) este sustinut, are obligația legala de a finaliza autostrada la data stabilita clar prin lege.

Sunt convins ca si colegii deputati vor vota, cu celeritate, acest amendament.

Surpriza amara a venit de la senatorii USR deoarece nu au votat “pentru” ci s-au abținut

Senator PSD Iași, Vasile Toma

 

Adauga un comentariu