Culinar

Supă de orez cu legume

Publicat: 02 apr. 2020

Ingrediente:

2 lingură ulei de măsline
1 ceapă albă
1 morcov mare
½ ţelină
800 ml supă de legume
½ dovlecel
1 linguriţă turmeric
sare, după gust
100 g fasole roşie din conservă
150 g orez alb
verdeaţă, pentru decor

Mod de preparare:

Încingi uleiul într-o cratiţă. Pui ceapa tocată mărunt, morcovul şi ţelina date prin răzătoarea mare. Amesteci şi laşi la foc mediu, timp de 4-5 minute. Torni supa de legume. Adaugi orezul, dovlecelul tăiat cuburi, fasolea, condimentezi cu sare şi turmeric. Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mediu aproximativ 20-25 de minute. Serveşti supa imediat şi decorezi cu verdeaţa preferată.




Adauga un comentariu