Actualitate

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a ajuns la Poliție. Ce s-a întâmplat după ce Bia Khalifa a depus plângere

Publicat: 14 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorica de la Clejani prima reacție după ce Fulgy a ajuns la Poliție. Ce s-a întâmplat după ce Bia Khalifa a depus plângere
În ciuda faptulșui că s-au despărțit, continuă scandalul între Fulgy și Bia Khalifa

Viorica de la Clejani a avut o primă reacție după ce fiul ei, Fulgy, a ajuns la Poliție, fiind reclamat de fosta iubită, Bia Khalifa. Cei doi s-au despărțit cu scandal în urmă cu o lună și se pare că încă nu și-au încheiat socotelile. Acum, Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui Fulgy, care trebuie să poarte o brățară de monitorizare.

Scandalul este departe de a se fi încheiat între Bia Khalifa și Fulgy. După ce s-au despărțit în urmă cu o lună, foștii iubiți își aruncă „săgeți” care maid e care mai otrăvite. Mai mult decât atât, Bia Khalifa a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostului partener. Totodată, Viorica de la Clejani, mama lui Fulgy, a avut o primă reacție legată de acest incident!

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a ajuns la Poliție

Deși părea că nimic nu ar fi putut să îi despartă, Bia Khalifa și Fulgy și-au spus „adio”, în urmă cu aproximativ o lună. După separare, cei doi și-au aruncat „săgeți” între ei și, de data aceasta, blondina a fost nevoită să ajungă la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostului său partener. Scandalul este departe de a se fi încheiat între ei, potrivit mărturisirilor făcute de Joanna, sora Biei Khalifa.

Situația nu este bună între Bia Khalifa și Fulgy, după ce s-au despărțit. La scurt timp după ce s-au separat, au început să „curgă” amenințările, iar blondina a fost nevoită să meargă la poliție, pentru a lua măsuri. Pentru că nu au ajuns la o cale amiabilă, Bia Khalifa a cerut ajutorul oamenilor legii.

Acum, după ce Fulgy a ajuns la Poliție, Viorica de la Clejani, mama lui, a avut o primă reacție la cele întâmplate. Viorica de la Clejani susține că nu ar cunoaște-o pe Bia Khalifa și a precizat că evită să vorbească despre persoanele pe care nu le cunoaște.

„Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut”, a precizat Viorica de la Clejani.

Curios lucru, deoarece atunci când Fulgy și Bia Khalifa erau împreună, ei au participat la o petrecere alături de Viorica, iar cele două femei păreau să se înțeleagă de minune.

Fulgy s-a ales cu brățară de monitorizare

Bia Khalifa, fosta lui iubită, se plânge că a fost agresată de mai multe ori de către bărbat, chiar și după ce a pus capăt relației cu el. Astfel, luni seară, în jurul orei zece, Fulgy a ieșit de la Secția 17 de Poliție din Capitală, purtând o brățară de monitorizare la gleznă. Fiul Clejanilor trev=buie să poarte dispozitivul timp de 5 zile, însă perioada de monitorizare ar putea fi extinsă la șase luni de către judecători.

Relația dintre Fulgy și Bia Khalifa a început în ianuarie, însă a ținut doar puțin peste o lună. Și nu a fost una liniștită, astfel că neînțelegerile dintre cei doi au continuat și după despărțire. Acum, polițiștii îi monitorizează pe cei doi prin GPS, iar dacă Fulgy se apropie la mai puțin de 200 de metri de fosta lui iubită, sunt pregătiți să intervină. În acest caz, perioada de supraveghere ar putea fi prelungită la o jumătate de an de către judecători.

Sursa: playtech.ro

Adauga un comentariu