Eveniment-Social

Cum va fi vremea de Craciun, la Iasi

Publicat: 18 dec. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum va fi vremea de Craciun la Iasi
1

In perioada urmatoare, iesenii vor avea parte de o vreme ceva mai inchisa ca in zilele precedente. Astazi nu vor fi mai mult de 4 grade Celsius, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat.

Meteorologii au indicat pentru maine o vreme la fel de inchisa, cu posibilitati de ploaie sau ninsoare. Temperatura va fi cuprinsa intre o minima de minus 3 si o maxima de 3 grade.

Mijlocul saptamanii va aduce o vreme la fel de inchisa, termometrele indicand o minima de minus 3. Sansele de precipitatii vor fi la fel de ridicate, in timp ce vantul va sufla slab.
Spre sfarsitul saptamanii nu se va schimba nimic din punct de vedere meteorologic.

Iesenii vor avea parte vineri de o vreme rece, cu temperaturi cuprinse intre o minima de minus 6 si o maxinma de 2 grade Celsius, in timp ce vantul va sufla slab.

Ajunul Nasterii Domnului va veni cu temperaturi ceva mai ridicate, cuprinse intre minus 1 si 5 grade Celsius. Cerul va fi innorat, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, in prima zi de Craciun, vremea va fi frumoasa in Iasi. Cerul va fi senin, iar termometele vor arata o minima de minus 1 grad si o maxima de 5 grade Celsius. In schimb, in urmatoarele zile, temperaturile maxime vor ajunge chiar si la 10 grade Celsius, in timp ce minimele nu vor scadea sub 0 grade.

Adauga un comentariu