Cancan

Alina Pușcău, la un pas de moarte. Concurenta de la Ferma a fost otrăvită cu mercur după ce a mâncat asta

Publicat: 16 oct. 2020
alina puscau la terasa
Alina Pușcău a fost la un pas de moarte. Medicii i-au gasit mercur in sange

Momente teribile pentru una dintre concurentele de la Ferma. Alina Pușcău a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au găsit mercur în sânge și nu îi mai dădeau șanse.

Totul s-a intamplat în anul 2013, atunci când Alina Pușcău s-a decis să consume foarte mult pește, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Din această cauză, șatena s-a intoxicat cu mercur și a trecut prin momente cumplite.

Alina Pușcău, la un pas de moarte după ce medicii i-au găsit mercur in sânge

Alina Pușcău, una din concurentele de la “Ferma”, show-ul difuzat pe Pro Tv, a trecut prin clipe groaznice! Manechinul care a făcut furori pe podiumurile de modă din străinătate, a fost la un pas de moarte după ce, în urma unor investigații amănunțite, medicii i-au găsit mercur în sânge. Nu îi mai dădeau șanse, iar ea ajunsese să se roage zilnic la Dumnezeu să o mai lase să trăiască, să o salveze.

Acest episod negru din viața ei s-a întâmplat în 2013, perioada tragică marcând-o pe viață. Alina a vorbit o singură dată, în urmă cu 6 ani, despre coșmarul prin care a trecut. O minune de la Dumnezeu a salvat-o! Atunci, vedeta a cheltuit o sumă colosală, pe tratamente și investigații, în doar câteva luni: 40.000 de dolari.

“Am văzut moartea cu ochii (…). Era să mor pentru că doctorii mi-au găsit mercur în sânge și nu-mi mai dădeau șanse. Am fost la multe clinici în America, mi-am făcut analize multe, toți îmi spuneau că nu voi mai putea face copii niciodată, că nu mai am șanse să trăiesc… Practic, îmi spuneau că voi muri. Nu știu de la ce am făcut asta. Am mâncat un an numai carne de pește pentru că aveam de făcut o ședință foto și trebuia să mai slăbesc. Ori de la pește, ori a vrut să-mi facă cineva rău. Acolo lumea e invidioasă, așa că nu m-ar mira… Însă, îmi place să cred că am pățit-o din cauză că am consumat multă carne de pește. Nu știam încotro să o apuc. Am aflat de o clinică foarte bună în L.A. care trata așa ceva. M-am mutat din New York în L.A. Timp de șase luni am făcut tratament, perfuzii, pentru a elimina metalele din corp. Totul m-a costat 40.000 de dolari”, povestea Alina în 2014, în presă.

Ce simptome avea Alina Pușcău?

Manechinul a ajuns la medic pentru că se simțea obosită și nu mai avea chef să facă nimic. Inițial, a crezut că este din cauza oboselii acumulate, apoi s-a gândit să nu fie vorba despre vreo depresie. A realizat că se întâmpla ceva cu organismul ei abia în momentul în care nu mai putea mânca. Astfel, în urma unor analize și investigații amănunțite, medicii au depistat că are mercur în sânge.

“Mă simțeam rău, mă izolasem, nu mai aveam chef de nimic, nici să ies din casă, orice mâncam mă balonam, nu mă mai gândeam la nimic. Nu a fost depresie, nu știu cum să numesc starea respectivă, pur și simplu mă izolasem și nu mai voiam să fac nimic. Și am început să fac investigații la medici, analize și așa am depistat că am mercur în corp. Nu mi-a fost ușor, credeți-mă… Vestea m-a măcinat foarte tare. Dar mi-am găsit puterea să merg mai departe. Am fost la clinica respectivă ca să fac tratament, apoi m-am înscris la o școală de nutriție, școala nr 1 în America. Am vrut să merg acolo ca să învăț să-mi cunosc corpul ca să mă înțeleg cu el. Acolo am învățat ce vrea corpul meu, mintea, am învățat exact ce trebuie să-i dau organismului meu ca să se simtă bine. Am început să gătesc, să fac sport și a funcționat. Acum, când știu prin ce am trecut, sunt foarte atentă cu sănătatea, am grijă de mine mai mult ca niciodată”, mai spunea ea.

Adauga un comentariu