Cancan ultimă oră

Andreea Bălan încearcă să își salveze căsnicia. Ce a făcut artista

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lucrurile nu sunt deloc roz între Andreea Bălan și George Burcea. Burcea a plecat de acasă de câteva zile, iar Andreea i-ar fi dat deja un termen până la care are timp să se întoarcă acasă, conform unor aproiaț ai cuplului.

Andreea Bălan i-ar fi dat lui George Burcea un termen pentru a se întoarce acasă
Se pare că artista face eforturi mari pentru a-l readuce pe George pe calea cea bună, însă lucrurile nu merg spre bine. Conform wowbiz.ro, ea i-ar fi dat soțului său un termen pentru a se întoarce acasă.

”Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, își ia haine, și pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl rețină, să discute. Atunci el reacționează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, și pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetițe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a precizat o persoană apropiată Andreei Bălan pentru wowbiz.ro.

Se pare că George Burcea nu mai reacționează nici la mesajele pe care soția sa i le transmite. ”Andreea e supărată că, orice i-ar transmite lui, el se transformă și o trimite la plimbare. Ea nici nu mai știe cum să reacționeze, dar a decis să îi mai dea câteva zile, maximum o săptămână, de grație. Dacă nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins să revină asupra ei. Adică, dacă Andreea decide să se despartă de el, George își va face bagajele fără să mai aibă vreo șansă să o împace”.

Pentru artistă este dificl să înțeleagă ce este în mintea lui. ”Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a mai precizat sursa respectivă.

Adauga un comentariu