Cancan ultimă oră

Cătălin Scărlătescu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei. Mărturisirea care nu o va lăsa indiferentă pe Doina Teodoru

Publicat: 03 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Scărlătescu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei. Mărturisirea care nu o va lăsa indiferentă pe Doina Teodoru
Cătălin Scărlătescu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin timp, însă au ajuns rapid unul dintre cele mai cunoscute și urmărite cupluri din showbizul românesc.

Cei doi s-au cunoscut prima dată la mare, iar peste puțin timp destinul și-a spus cuvântul și s-au reîntâlnit la o petrecere organizată de o prietenă comună a acestora.

Cătălin Scărlătescu, recunoscător pentru relația cu Doina Teodoru

Cum au trecut doar câteva zile de când ne-am luat la revedere de la anul 2022, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a fost acest an pentru el și pentru ce anume este recunoscător. Relația cu Doina Teodoru se pare că se află printre primele din lista bucătarului alături de prietenii, colegii și emisiunea din care acesta face parte.

Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar simpaticul jurat a mărturisit că are o iubită senzațională.

„Ce să îmi mai doresc?! Mi-a dat de toate… emisiune frumoasă, colegi frumoși, prieteni spectaculoși, o iubită senzațională”, a declarat vedeta pentru antenastars.ro.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu cred în actele de căsătorie

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se iubesc foarte mult și nu ratează nicio ocazie în care pot să își arate acest lucru. Chiar dacă fanii acestora se așteaptă ca ei să facă următorul pas în relația lor, nu au de gând să se grăbească și lasă totul să vină de la sine. Cătălin Scărlătescu a precizat că încă nu a cerut-o de soție pe actriță și că nu crede că un act de căsătorie le-ar schimba cu ceva relația.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a declarat bucătarul, conform Viva.

Adauga un comentariu