Cancan

Ce avere colosală are Florin Salam. Cântăreţul de manele a recunscut cât încasează la o cântare

Publicat: 08 sept. 2020
Ce avere colosală are Florin Salam
Ce avere colosală are Florin Salam. Cântăreţul de manele a recunscut cât încasează la o cântare

Cunoscutul cântăreţ de manele din România, Florin Salam, are o avere colosală. Nu se ştie cu exactitate suma pe care o deţine, însă dacă luăm în calcul tariful de 100.000 de euro, cât ar încasa el de la o cântare, putem spune că manelistul a adunat în cariera o sumă frumoasă. Recent, Salam a recunoscut că de-a lungul timpului a fost terorizat de membrii clanului Duduianu şi că interlopii îi luau banii încasaţi după anumite cântări.

Ce avere colosală are Florin Salam. Cântăreţul de manele a recunscut cât încasează la o cântare

Pe lângă faptul că a recunoscut că interlopii îi luau banii după cântare, Salam a dezvăluit că Duduienii l-ar fi obligat să cânte gratis pentru ei la diverse evenimente, iar la final ar fi încasat toţi banii pentru prestaţia artistică.

Astfel, oamenii legii au aflat cât a ajuns să solicite manelistul pentru un eveniment în care poate cânta câteva ore sau chiar toată noaptea.

”Cred că am fost la cel puţin 10, 15 cântări pentru ei (n.r. – clanul Duduianu), unde nu am luat niciun ban, deşi în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000, 150.000 de euro”, a spus manelistul în fata anchetatorilor, conform spynews.ro.

Sora lui Florin Salam, dezvăluiri incredibile. Presiunile interlopilor l-ar fi băgat pe manelist în depresie

Sora lui Florin Salam a rupt tăcerea şi a explicat anchetatorilor că, din cauza presiunilor făcute de interlopi, fratele ei nu poate să ducă o viaţă normală, din cauza depresiei. Maria Petrache a decis să meargă la poliţie şi să povestească cum liderii clanului Duduianu îl terorizează pe fratele ei şi că astfel manelistul nu poate duce o viaţă normală.

„Declar faptul că toate aceste presiuni, ameninţări şi telefoane l-au afectat pe fratele meu iar în acest moment are o stare mentală foarte proastă şi este în depresie. Ioniţă a încercat, de-a lungul timpului, să-l ţină departe de toate aceste conflicte şi i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele şi ameninţările adresate lui. Fratele meu nu îşi poate duce un trai normal şi este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declaraţie fără ştirea fratelui meu, deoarece ştiu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache, conform Gândul.

Poliţiştii au la dosar o declaraţie a lui Florin Salam, care recunoaşte faptul că, timp de peste 11 ani, Duduienii i-au luat sume mari de bani şi că Denom, unul dintre liderii clanului, şi-ar fi ”ridicat casa” cu banii lui.

Ce avere colosală are Florin Salam. Detalii uluitoare despre fratele său

Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam ies la iveală. Internat în urmă cu trei săptămâni la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, din Capitală, fiind infectat cu noul coronavirus, rudele nu mai ştiu nimic de el. O parte dintre apropiaţi cred că fratele celebrului manelist ar fi murit.

Soţia acestuia crede cu tărie că rudelor li se ascunde ceva în legătură cu fratele lui Florin Salam.:

„Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în spital trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maximum. Eu încerc, în fiecare zi, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată. În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact. Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic. Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici. Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casa”, a spus cumnata lui Florin Salam, potrivit wowbiz.ro.

Adauga un comentariu