Actualitate

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia. Gabi Bădălău i-ar fi spus că iubita lui e „smardoaică”

Publicat: 09 iun. 2022
Claudia Pătrășcanu amenințată cu bătaia
Gabi Bădălău i-ar fi spus Claudiei Pătrășcanu că o pune pe Bianca Drăgușanu să o bată

Viitoarea fostă soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, se plânge că ar fi fost amenințată cu bătaia de către tatăl copiilor săi. Fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy a dezvăluit că persoana care ar urma să o pună la punct este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Reamintim că Gabi Bădălău și blondina formează un cuplu de ceva vreme, cei doi având o relație cu suișuri și coborâșuri.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț, conflictul dintre cei doi fiind unul deschis. Reamintim că la mijloc sunt cei doi copii ai cuplului, iar artista încearcă prin orice mijloace să-l decadă din drepturile părintești pe Gabi Bădălău. Recent, povestea dintre aceștia a ajuns la un alt nivel, Claudia Pătrășcanu fiind amenințată de către viitorul fost soț.

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia

Claudia Pătrășcanu a lansat acuzaţii deosebit de grave la adresa lui Gabi Bădălău. Artista a dezvăluit pe Instagram că ar fi fost amenințată cu bătaia. Mai mult, ea a specificat că cel care a recurs la un asemenea gest este nimeni altul decât bărbatul cu care are doi copii.

Afacersitul din Giurgiu continuă războiul cu artista, iar acum ar fi ameninţat-o cu bătaia! Dar, nu el va fi cel care o va pune la punct, ci iubita sa, Bianca Drăguşanu, cunoscută ca o adevărată „bestie” în lumea mondenă după intervenţia în forţă de la petrecrea burlacilor organizată pentru Florin Salam înainte de nunta cu Roxana Dobre. Bianca Drăgușanu ar fi aflat, atunci, că Gabi Bădălău se distrează cu mai multe domnişoare şi i-ar fi rupt cu bătaia pe toți participanţii, lovind în stânga și-n dreapta, ba cu bâta de baseball, ba cu pumnii și picioarele!

Gabi Bădălău: „Iubita mea e smardoaică, așa că stai cuminte!”

Acum, Gabi Bădălău i-ar fi transmis Claudiei Pătrăşcanu că dacă cumva îl mai supără o să o anunţe pe Bianca Drăguşanu! În sensul că o va pune pe blondină să-i administreze o corecție fizică artistei cu care are doi copii.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva. A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: «știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci!» Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu își dorește să divorțeze cu orice preț, însă de doi ani se află într-un conflict care nu se mai termină cu fostul său partener de viață. Cântăreața crede că Gabi Bădălău o minte atât pe Bianca Drăgușanu, cât și pe ea, el fiind motivul scandalului pe care l-a avut, în trecut, cu diva din showbiz.
Adauga un comentariu