Cancan ultimă oră

Cum a reacționat iubita lui Ciprian Marica după ce a înșelat-o cu Ana Muntean

Publicat: 30 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul fotbalist Ciprian Marica și-a tradus iubita cu Ana Muntean, într-un hotel de fițe din Cluj. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de către soțul femeii, care a filmat întreaga scenă a întâlnirii cu Marica, dar și cu Ana. În luna august a anului 2019, Ciprian Marica a avut o aventură cu nimeni alta decât Ana Muntean, cea care îi era bună prietenă iubitei sale, Ioana.

Cei doi au fost prinși de către Florin Muntean, soțul Anei, în camera unui hotel din Cluj. În momentul „confruntării”, Marica a ieșit din camera hotelului doar cu un prosop pe el, pesemne că între cei doi existau lucruri mult mai picante decât într-o relație de prietenie. Deși cei doi au fost prinși în fapt, atât Ana Muntean, cât și Ciprian Marica, s-au întors la partenerii lor de viață.

Prima postare făcută publică de Ioana, iubita lui Ciprian Marica, pe rețelele de socializare imediat după amantlâc, mai exact pe 8 septembrie 2019 indică faptul că aceasta era extrem de tristă. Ioana a postat un selfie în care deși s-a machiat profi, produsele de lux de make-up nu au putut, însă, să acopere tristețea pe care o simțea.

Ciprian Marica și Ioana nu sunt căsătoriți, însă au împreună doi copii. De-a lungul timpului, despre Ciprian Marica au circulat mai multe zvonuri legate de faptul că nu ar fi chiar „ușă de biserică” și i s-ar scurge ochii după diverse domnișoare apetisante. Cu toate acestea, fostul fotbalist român și Ioana pozează, pe rețelele de socializare, în cuplul perfect și sunt, încă, împreună.

Adauga un comentariu