Cancan ultimă oră

Drama din spatele lui Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au Talent”

Publicat: 30 mai 2020

Radu Palaniță a câștigat premiul Românii au talent de 120.000 de euro în ediția finalei din 29 mai 2020. Acesta a fost ales de public cel mai talentat român al anului 2020. Mecanicul auto din București, fara studii muzicale, a reușit să cucerească întreaga Românie și să plece acasă cu premiul cel mare.

În cel de-al zecelea sezon „Românii au talent”, mecanicul auto Radu Palaniță l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu în așa măsură încât a obținut de la acesta un Golden Buzz.

– Ce a însemnat pentru tine să obții un Golden Buzz? Ce ai simțit în acele clipe?

– Un moment memorabil, plin de emoție și confirmarea că ceea ce fac prin cântec ajunge în sufletul oamenilor.

– Care au fost cele mai memorabile reacții ale prietenilor și rudelor?

– Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, cu atât mai puțin eu. Ei au crezut mereu în mine și le mulțumesc.

– Cine te-a impresionat cel mai mult dintre jurați și de ce?

– Am fost foarte impresionat de domnul Florin Călinescu. Un om încercat din greu de viață, am simțit din plin momentul când mi-a dat Golden Buzz-ul și mi-a acordat șansa de a face ceva în privința muzicii. Îi mulțumesc, din nou, cu această ocazie.

– Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la Românii au talent?

– Nu m-am schimbat, rămân același om pe care lumea îl cunoaște. Nu cred că există ceva în această viață să poată să-mi schimbe caracterul – rămân OM.

– Cum ți s-a schimbat stilul de viață în această perioadă?

– Am rămas la același stil de viață, muncesc și mă bucur de lucruri. Am o educație, sunt o serie de principii la mijloc.

– Un mesaj pentru telespectatorii din România…

– Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil.

Comentarii
Adauga un comentariu