BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de maximum interes, numai la BZI LIVE! Discuție cu Iuliana Șoșu, tânăra antreprenoare din Iași care a schimbat producția de produse pentru bebeluși și gravide cu cea de măști din cauza pandemiei de Covid-19 – FOTO

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 24 septembrie 2020, începând cu ora 11:00, în studioul BZI Live va fi prezentă Iuliana Șoșu, o tânără antreprenoare din Iași care din cauza pandemiei COVID-19 a redus producția de produse pentru bebeluși și gravide și s-a axat pe cea de măști de protecție împotriva noului coronavirus. Tânără care a dezvoltat o afacere în domeniul textil va discuta despre provocările din anul 2020, cum se va încheia acest an din punct de vedere financiar și care sunt oportunitățile de dezvoltare a afacerii ca urmare a efectelor pandemiei de Covid-19.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu