Economic Local

Executorii nu reușesc să vândă 1,4 hectare de teren cu 40.000 de euro

Publicat: 21 ian. 2020

Pe data de 25 februarie, ora 12:00, executorii judecătorești reiau o licitație pentru vânzarea unor bunuri ce aparțin debitorului Constantin-Radu Agache. Este vorba despre trei terenuri în suprafață de aproape 14.000 mp, situate în comuna Schitu-Duca. Unul dintre terenuri are deschidere la Drumul Național 24 Iași-Vaslui. Prețul de pornire stabilit de evaluatori este de 181.050 lei, aproape 40.000 euro.

„Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilită, având asupra lor acte de identitate, urmând a depune, până la termenul vânzării, o cauțiune reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației. Plata debitului de către debitor până la termenul de vânzare duce la sistarea vânzării imobilului, percepându-se cheltuieli de urmărire ce cad în seama debitorului”, se arată în anunțul publicat de către executorul judecătoresc Cătălin Răzvan Chiriac.

Procedura este organizată la cererea creditoarei BRD GSG SA. Procedura este reluată după ce la primele tentative nu s-au prezentat ofertanți.loading...

Adauga un comentariu