Sanatate

Farmaciile Ropharma – Cum să ameliorezi starea ficatului tău cu Hepazen

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Farmaciile Ropharma - Cum să ameliorezi starea ficatului tău cu Hepazen

Ce este și cum te ajută Hepazen?

Hepazen este un supliment alimentar care ajută la funcționarea normală a ficatului și îi protejează celulele împotriva hepatotoxinelor (substanțele chimice  care provoaca leziuni ficatului, de exemplu: hepatita indusă de alcool). De asemenea, acesta ajută la menținerea sau regenerarea celulelor hepatice.

Ce beneficii au ingredientele prezente în Hepazen?

Suplimentul alimentar Hepazen te ajută să-ți păstrezi sănătatea ficatului printr-o compoziție ideală de șase ingrediente naturale, plante utilizate în mod tradițional pentru efectul lor de protejare a celulelor hepatice.

  • Silimarina – Numeroși specialiști în domeniul medical au prezentat studii și articole cu privire la faptul că silimarina se află în topul remediilor medicinale din lume deoarece este detoxifiantă, are efect puternic antioxidant și antiinflamator, regenerează celula hepatică și împiedică procesul de acumulare a toxinelor în ficat.

Ficatul este unul dintre cele mai solicitate organe ale corpului și de aceea are nevoie de suport pentru menținerea unei stări optime de funcționare, iar silimarina crește speranța de viață a pacienților care suferă de steatoză hepatică (ficat gras), diabet, ciroză hepatica sau hepatită produsă de consumul de alcool.

  • Fosfolipidele esențiale din semințe de soia – contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolizarea normală a lipidelor. Ele stimulează producția de bilă, aceasta având rolul de a elimina excesul de colesterol care se acumulează în ficat.
  • Anghinarea – Conform unor articole publicate pe National Library of Medicine, extractul din frunze de anghinare a fost unul dintre puținele remedii pe bază de plante pe care studiile clinice le-au dublat pe cele experimentale și s-au completat reciproc. Mai exact, au fost demonstrate efecte antioxidante, coleretice (eliberarea rapidă a ureei și a altor substanțe reziduale), hepatoprotectoare, de stimulare a formării și eliminării bilei și de scădere a lipidelor. Totodată, anghinarea ajută digestia, sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului și întreține procesele normale de detoxifiere.
  • Brusturele, cicoarea, pădădia – Brusturele și păpădia reprezintă cele mai eficiente remedii pentru purificarea sângelui, având au efect benefic în neutralizarea radicalilor liberi din acesta. Totodată, ele ajută la eliminarea rapidă a substanțelor reziduale din organism. Cicoarea, pe de altă parte, este ingredientul care îmbunătățește digestia și stimulează secreția de bilă și sucuri gastrice.

Cum este influențat ficatul de activitățile zilnice?

De-a lungul timpului, specialiştii au încercat să afle ce alimente, suplimente alimentare sau pur şi simplu ajustări ale stilului de viaţa ne pot ajuta pentru a avea un ficat sănătos şi funcţional. S-a concluzionat că cele mai importante aspecte sunt următoarele: evitarea alcoolului și a toxinelor, menținerea unei igiene corespunzătoare, adoptarea unei diete adecvate, dar și optarea pentru o metodă neinvazivă prin care ne putem îngriji de acest organ vital, precum suplimentul Hepazen.

Exercițiul fizic reprezintă o provocare unică pentru ficat, deoarece cerințele metabolice ale mușchilor care se contractă presupun ca ficatul să mobilizeze depozitele de energie, să recicleze metaboliții și să transforme în forme inofensive, acei compuși care, în exces, sunt toxici. Activitatea fizică regulată moderată aduce o contribuție importantă la menținerea funcției hepatice optime, fiind recomandată ca parte importantă a unui stil de viață sănătos.

Un lucru interesant și demn de luat în considerare ar fi faptul că, în medicina tradiţională chineză, se consideră că afecţiunile de la nivelul ficatului apar atunci când simţim furie sau frustrare pentru o perioadă îndelungată de timp. Aceste sentimente negative duc la un dezechilibru, de fapt sursa principală a tuturor problemelor noastre. Deși aceste principii nu au fost demonstrate, poți încerca să îţi evaluezi starea emoţională şi să înlături sentimentele negative care te afectează.

Cum se administrează Hepazen? 

Doza recomandată pentru adulți este de 1-3 comprimate pe zi  (în funcție de afecțiuni), cu  30 de minute înaintea meselor, iar pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani este recomandat 1 comprimat pe zi sau chiar jumătate.

Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete variate. Citiți cu atenție prospectul.

Sfaturi simple pentru starea de bine a ficatului tau în fiecare zi!

Mănâncă mai des și în porții mai mici.

Limitează grăsimile, alimentele semipreparate și prăjelile.

Consumă legume și fructe proaspete la fiecare masă.

Consumă minimum 2 litri de apă pe zi.

Limitează consumul de alcool și tutun.

Fă zilnic exerciții fizice sau plimbări lungi.

Hepazen este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj si prospect.

Hepazen este disponibil in Farmaciile Ropharma si pe www.ropharma.ro.

Adauga un comentariu