Cancan ultimă oră

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze public după ce Viorica, soția sa, a atacat un reporter în timpul unei transmisiuni live

Publicat: 23 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze public după ce Viorica soția sa a atacat un reporter în timpul unei transmisiuni live

Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj după ce soția lui, Viorica, a atacat în direct reporterița Antena 3 care transmitea din fața casei lor. Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut soția acestuia. Reamintim că Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte și a pus furtunul cu apă pe echipa Antena 3, care realiza o transmisiune live pe subiectul accidentului realizat de fiica lor, Margherita.

„Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează,” a spus Ioniță după reacția necontrolată a Vioricăi de la Clejani.

Cu toate acestea, Ioniță din Clejani a găsit modalitatea perfectă de a-i lua apărarea fiicei sale și chiar dacă Marga a fost testată pozitiv cu heroină, artistul a oferit declarații halucinante în presă. Pentru click.ro, Ioniță din Clejani a mărturisit că Margherita a avut, de fapt, o cădere de calciu din cauza faptului că se preocupă prea mult pentru silueta ei și, mai mult de atât, artista ar fi mințit în fața oamenilor legii că a provocat accidentul din cauza faptului că s-a dat cu ruj, atunci când era la volan.

„Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grijă ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei.

Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune! (…) Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi. Și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mvedeteamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit ”, a spus Ioniță într-o altă declarație.

Reamintim că Margherita de la Clejani a făcut un accident în această dimineață, ea fiind total incoerentă, iar rezultatul testului de alcool a ieșit negativ, de aici și prima ipoteză conform căreia ar fi consumat substanțe interzise

Adauga un comentariu