Actualitate

Liviu Pleșoianu continuă atacurile la Nicușor Dan: „Așa urât zicea de Klaus Iohannis, că nu mai știu ce să mai zic!“ – VIDEO

Publicat: 24 sept. 2020
captură video cu o declarație a lui Nicușor Dan
Liviu Pleșoianu publică pe pagina sa de Facebook un video cu Nicușor Dan atacându-l pe președintele Klaus Iohannis, despre care spunea că nu mai contează pe scena politică

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu continuă atacurile la Nicușor Dan, candidatul PNL USR PLUS la Primăria Capitalei. Liviu Pleșoianu publică pe pagina sa de Facebook un video cu Nicușor Dan atacându-l pe președintele Klaus Iohannis, despre care spunea că nu mai contează pe scena politică.

„Sper că „domnu’ Dan” a revenit la sentimente mai bune față de Președintele Iohannis. Așa urât zicea de dânsul, că nu mai știu ce să mai zic… Abia devenise Președinte și „domnu’ Dan” îl ataca așa de dur…“, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu continuă atacurile la Nicușor Dan: „Iohannis a eșuat!“

Parlamentarul PSD scrie în postare că Nicușor Dan îl caracteriza în 2015 pe Klaus Iohannis ca fiind „un politician eșuat“.

„Nicușor Dan, 2015: „Iohannis a eșuat! El, practic, nu mai contează! Mai contează doar în PNL, unde oamenii îi știu de frică sau vor o funcție!””, mai scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

„Seniorul PNL Quintus îl demola pur și simplu pe Nicușor Dan!“

Într-o altă postare pe pagina sa de Facebook, Liviu Pleșoianu susține că fostul lider liberal Mircea Ionescu Quintus „ îl demola pur și simplu pe Nicușor Dan“.

”Seniorul PNL Quintus îl DEMOLA pur și simplu pe Nicușor Dan! Quintus: „Domnul acesta… DAN, cum îl cheamă, NU ÎNSEAMNĂ NIMIC pentru București și nici NU POATE SĂ FACĂ NIMIC pentru București! În fruntea Bucureștiului… să ne ierte Dumnezeu! Doamna FIREA e un LIDER! Poate să conducă cum trebuie Bucureștiul!”…“, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu continuă atacul la Nicușor Dan: „Un singur PNL-ist corect! Are 99 de ani!“

Parlamentarul social democrat mai scrie, citând-o pe Clotilde Armand că a fost un singur liberal corect, Mircea Ionescu Quintus.

„În final, mai adăugăm doar concluzia din același an (2016) a doamnei Clotilde Armand, colega „domnului acesta… DAN, cum îl cheamă”: „ESTE un singur PNL-ist corect! Are 99 de ani! E domnul QUINTUS!”, a mai scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față!“

Într-o postare făcută ieri pe Facebook, Liviu Pleșoianu susține că Nicușor Dan și-a dat arama pe față în doar câteva secunde, afișând public „mârlănie”, „minciună” și „ipocrizie” , după ce a numit-o pe Gabriela Firea „panaramă”.

„Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față!

Ai trei monstruozități de caracter pe care le-ai afișat public în doar câteva secunde:

  1. MÂRLĂNIE… Numești „panaramă” o femeie. Indiferent la cine te-ai referit, e un act josnic, mai ales din postura ta, de candidat la Primăria Capitalei! Ți-aș spune multe, dar mă voi rezuma să citez din colega ta Clotilde Armand. Aceasta tocmai a fost numită – ce să vezi – tot „panaramă” de către un agent de pază, în urmă cu doar câteva zile. Ce a scris colega ta Armand despre asta? A scris așa: „agentul de pază al magazinului a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!” (…) Comportament mizerabil. (…) nu mă las intimidată de prostia agresivă”.

…Deci, domnule Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față manifestând, conform colegei tale Clotilde Armand, un „comportament MIZERABIL”!“, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

„Realizând că ai călcat grav în străchini, ai încercat să «te scoți»“

Deputatul social democrat îi transmite lui Nicușor Dan că a încercat să repare gafa impardonabilă făcută spunând că nu făcea referire la interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă“

„2. MINCIUNĂ… Realizând că ai călcat grav în străchini, ai încercat să „te scoți” într-un mod absolut PENIBIL! După ce ai afirmat că nu vrei ca unei fetițe să „i se spună că o panaramă este mare vedetă”, ai revenit și ai spus că nu te-ai referit la „interpretarea vulgară a cuvântului panaramă”, ci la „interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul”, precizează Liviu Pleșoianu.

Adauga un comentariu