Cancan

Mădălin Ionescu, implicat într-un caz de șantaj. A făcut plângere la poliție

Publicat: 14 dec. 2020
Mădălin Ionescu implicat într-un caz de șantaj
Imaginea și identitate alui Mădălin Ionescu au fost folosite de o rețea de escroci care șantajau femei credule

Cunoscutul om de televiziune Mădălin Ionescu s-a trezit implicat într-un caz de șantaj, după ce a ajuns victima unor hărțuitori! Aceștia s-au folosit de fotografiile lui pentru a obține bani de la persoane credule. În urma acestor fapte, Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție.

Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție într-un caz de hărțuire, după ce zeci de femei au fost șantajate cu poze intime! Este vorba de o rețea internațională care s-a folosit inclusiv de fotografiile sale. Astfel, omul de televiziune s-a implicat în toată această poveste pentru a pune capăt acestei situații. Dar iată însă cum acționa rețeaua…

Mădălin Ionescu, implicat într-un caz de șantaj

Mădălin Ionescu a ajuns victima unor hărțuitori care se folosesc de fotografiile lui pentru a obține bani de la femeile credule. Prezentatorul susține că este vorba de o rețea internațională de care este hărțuit de mai bine de doi ani. Recent, Ionescu a depus o plângere la poliție pentru a pune capăt acestei situații.

„Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau a unor «stalkeri», a unor hărțuitori clasici. Nu e chiar așa și am constatat că în timp acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile, pare să fie o rețea și am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele, au creat conturi false. Au folosit pozele mele și ale fiicei mele, Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci”, a povestit Mădălin Ionescu.

Mădălin spune că a fost abordat de femei care au căzut victime acestor infractori. La început nu a dat importanță mesajelor, însă ulterior și-a dat seama că acestea sunt reale.

Mădălin Ionescu este cel mai clonat bărbat din România

Cunoscutul om de televiziune precizează că este cel mai clonat bărbat din România, imaginea sa fiind folosită în diverse activități ilicite. Acesta are informații cu privire la unele persoane care au plătit bani grei deoarece au fost prea credule.

„Există și românce care mi-au scris și mi-au spus că există astfel de tentative de escrocare a lor din partea unor personaje care folosesc pozele mele și care sub diverse pretexte încearcă să le escrocheze pe aceste femei. Sunt femei care chiar au plătit bani, cel puțin așa mi-au spus, pentru a se întâlni cu acești escroci, cu mine, cum ar veni. Nu înțeleg cum reușesc să cadă atât de ușor în plasă dar o fac și în acest moment există câteva sute de conturi false pe Instagram în mod special cu pozele mele.

Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România. O tipă din Vietnam mi-a scris că cel cu care vorbea, fiind îndrăgostită de pozele mele, i-a mărturisit, după ce ea a devenit suspicioasă, că nu este real contul și că este un puști din Africa și că există o rețea care se folosește de imaginea mea”, precizează Mădălin Ionescu.

Femei măritate au trimis poze din intimitate

Practic, după ce escrocii le câștigau încrederea, unele femei au ajuns chiar să le trimită poze din intimitate. Mai mult, unele dintre acestea erau chiar măritate și apoi ajungeau săp fie șantajate.

„Aceste femei mi-au trimis numere de telefon de pe care au fost sunate, conversații, mi-au făcut mărturisiri legate de dramele prin care trec, unele dintre ele căsătorite și ajunseseră să fie șantajate după ce, din păcate le oferiseră acestor escroci poze cu ele din intimitate crezând că mi le dau mie. Mă rugau să intervin pe lângă acești infractori să le scap de șantaj. Ei bine, povestea este cât se poate de gravă, am făcut plângere la poliția din Otopeni”, a mai povestit omul de televiziune.

Așadar, în urma aflării acestor informații și după ce Mădălin Ionescu s-a trezit implicat într-un caz de șantaj, vedeta TV a luat atitudine pentru stoparea unor astfel de practici.
Adauga un comentariu