Cancan ultimă oră

Nicoleta Nucă, mesaj dur pe Internet. „Facem provizii ca pentru Apocalipsă”

Publicat: 14 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Coronavirusul continuă să facă victime și în țara noastră. Oamenii nu au rămas deloc indiferenți în fața acestei situații, fiind din ce în ce mai panicați. Nicoleta Nucă a vorbit public despre acest subiect și a adresat un mesaj dur pe Internet!

La fel ca multe alte vedete din showbiz, Nicoleta Nucă a ales ca măsură de precauție să se auto-izoleze în casă. De curând, frumoasa cântăreața și-a exprimat public opinia despre isteria provocată de virusul ucigaș din China, susținând că nu trebuie ca lumea să-și piardă optimismul că totul se va rezolva.

„Deși perioada în care suntem este mai mult neagră decât albă, ar fi benefic pentru toți să o vedem și pe cea albă, să gândim pozitiv și constructiv pentru binele general, dar și individual.. Da, îmi dau seama că nu este atât de ușor, însă cred că dacă ne mobilizăm, ne respectăm unii pe alții și, cel mai important, respectăm regulile de igienă și autoizolare, putem evita răspândirea virusului și mai mult, astfel depășind acest moment de criză”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram.

În același timp, artista a mărturisit că în locul acestei panici de la nivelul întregii populații, oamenii ar trebui să dea dovadă de mai mult calm și să se mobilizeze. Nu în ultimuș rând, vedeta și-a sfătuit admiratorii să aibă mare grijă la igienă.

„Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE generală în care în loc să facem provizii ca pentru Apocalipsă, să ne ajutăm reciproc și să ne gândim și la ceilalți din jur respectând distanța unii față de ceilalți atunci când mergem în locuri publice.

Să ne spălăm și igienizăm pe mâini, să stăm mai mult în casă și, mai ales, să învățam o lecție importantă din asta: societatea în care trăim are o structură fragilă, însă fiecare individ în parte, prin respect, educație, inteligență, ambiție, curățenie, bun-simț, responsabilitate, s.a.m.d. are puterea să o întărească, astfel creând un mediu sănătos și sigur pentru toți!”, a continuat artistă.

Adauga un comentariu