Cancan ultimă oră

Nimeni nu știa asta despre Cove de la Vorbește Lumea. Cum se comporta prezentatorul cu fosta soție: „S-a depășit orice limită.”

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nimeni nu știa asta despre Cove de la Vorbește Lumea. Cum se comporta prezentatorul cu fosta soție S-a depășit orice limită.
Cove s-a alăturat proiectului „Vorbește lumea” în 2015, iar acum a anunțat că renunță

 

Cove este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV de la noi din țară. Celebrul actor se bucură de mare succes, mai ales de când prezintă emisiunea Vorbește Lumea. Este apreciat pentru atitudinea sa și pentru stilul său plin de umor, dar puțini știu și cealaltă latură a lui. Fosta soție i-a adus acuzații grave prezentatorului, despre care nu mulți știu.

Cove, acuzat de violență domestică
Cove are o relație frumoasă acum, dar a mai fost căsătorit în trecut cu Maria Movileanu, căsnicie ce nu a durat prea mult. Cei doi s-au despărțit repede, la scurt timp după ce au devenit și părinți și între ei au avut loc numeroase scandaluri, mai ales pentru custodia celui mic.

Fosta soție a lui Cove l-a acuzat pe acesta de violență fizică, dar și verbală, spunând că anumite probleme pe care acesta le are l-au făcut să aibă un comportament greșit. Maria Miloveanu a spus că a fost lovită de mai multe ori de prezentatorul TV chiar în prezența copilului. Martoră la toate acestea ar fi fost și bona băiețelului.

”La bătaia de acum câteva zile, Cove m-a lovit cu pumnul în cap fără să ţină cont că-l ţineam în braţe pe Bogdan, băiatul nostru. Nu am nici un martor, există totuşi o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violenţă.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat îşi poate lovi soţia, care-şi ţinea copilul în braţe, la numai două luni după ce a devenit tată. Şi nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezenţa unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului.”, declara Maria Movileanu în urmă cu 10 ani.

Maria susținea că fostul ei soț nu și-a cerut niciodată scuze pentru faptele sale și nu părea să le regrete. Ea recunoștea că amândoi au greșit și s-au jignit, dar crede că nu ar fi fost cazul să se ajungă atât de departe, la bătăi. Femeia observa că frustrările erau cele care îl transformau pe Cove în călăul ei.

Cove nu a recunoscut niciodată aceste fapte, spunând că nu vrea să se implice în jocurile murdare ale fostei soții.

Cine este actuala soție a lui Cove
În prezent, Cove trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florentina Ene, de profesie medic. Cei dois-au cunoscut încă de când erau implicați în alte relații și atunci nu se gândeau că va fi ceva mai mult între ei și nu și-au acordat deloc atenție. Medicul nu îi era deloc fan la acea vreme, dar mama acesteia îl adora.

S-au căsătorit în 2013, iar în vara lui 2015, Florentina Ene și Cove au devenit părinții unui băiețel. Au fost mereu rezervați în ceea ce privește viața lor de familie și s-au ferit de gurile rele cât de mult au putut.

Adauga un comentariu