BZI LIVE

LIVE VIDEO – Povestea unei tinere familii de horticultori care a ales să se mute la ţară pentru a face agricultură ecologică, numai la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 12 aug. 2020

Laura și Antim Nechifor sunt doi tineri care au absolvit Facultatea de Horticultură din București și au lăsat capitala pentru pentru a-și îndeplini visul de a trăi sănătos și de a cultiva legume naturale. S-au mutat în județul Iași unde au înființat o mică fermă, pe terenul primit de la bunici și au cules primele roade în primăvara anului 2020. Au peste 50 de soiuri de legume.

Roșii, dovlecei, castraveți, ardei iuți, morcovi, vinete, toate sunt cultivate ecologic. Chiar dacă începutul a fost greu și nu este simplu să cultivi legume naturale cei doi tineri vor să demonstreze că se poate face legumicultura fără chimicale. De aceea vor să obțină certificatul de producător ecologic de la Direcția Agricolă Iaşi. Povestea celor doi horticultori joi, 13 august 2020, începând cu ora 11:00.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu