Cancan ultimă oră

Raluca Pastramă apelează la autorități: Ce i-ar fi făcut Pepe întrece orice imaginație

Publicat: 22 nov. 2020

Raluca Pastramă a luat decizia să apeleze la autorități. Vestea că ea și Pepe divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea în urmă cu câteva săptămâni. Inițial s-a crezut că va fi un divorț fără scandal, lucrurile au început să se complice.

Au apărut detalii neașteptate cu privire la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Situația dintre ei a început să se complice, iar Raluca a luat o decizie radicală. Ea a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din Capitală, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Raluca ar fi recurs la acest gest după ce ar fi primit câteva mesaje de amenințare din partea artistului și a cerut ajutorul autorităților.

Anunțul lui Pepe care a uimit pe toată lumea

În urmă cu câteva săptămâni, întreg showbiz-ul s-a cutremurat în momentul în care Pepe a anunțat, pe canalul său de Youtube, că mariajul cu Raluca Pastramă a ajuns la final. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța. După spusele cântărețului, totul se va întâmpla în termeni amiabili, de dragul copiilor. Cu toate că artistul încearcă să salveze aparențele, între cei doi ar exista tensiuni mai vechi.

„Salutare tuturor! Vreau să fac un anunț extrem de important, pentru mine și cred că și pentru voi. E trist totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai porni pe același drum. Mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să fie acele tensiuni”, a anunțat Pepe.

Raluca Pastramă: „Am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu”

Raluca Pastramă spunea pe canalul soțului ei de pe YouTube că sunt multe lucruri care le-a ținut sufocate în sufletul ei.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă.

„Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”, a completat Raluca Pastramă.

 
Adauga un comentariu