Cancan ultimă oră

Raluca Podea o provoacă pe Bianca Drăgușanu să se demachieze în direct

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Raluca Podea ne-a lăsat mască! Sexy blondina s-a demachiat în direct, la TV şi le-a răspuns astfel celor care o criticau pentru faptul că se pozează numai aranjată. Îţi place cum arată sau spui „pas”?

În ultima perioadă, Raluca Podea a primit mai multe mesaje de la internauţi, în care aceştia o criticau pentru felul în care apare de fiecare dată pe reţelele de socializare: machiată, aranjată, ca scoasă din ţiplă! Sătulă ca oamenii să creadă că îi este ruşine să se pozeze fără „artificii”, Raluca Podea s-a demachiat în direct, la tv.

Raluca Podea a dezvăluit că se consideră o femeie frumoasă, chiar şi nemachiată. Cu această ocazie, a aruncat şi câteva săgeţi la adresa domnişoarele din showbiz care s-au mai demachiat la emisiuni tv, doar parţial.

„Consider că sunt frumoasă şi nemachiată şi o să mă demachiez complet. S-au mai întâlnit în showbiz femei sau fete foarte frumoase care se demachiază doar parţial, în jurul ochilor sau în jurul sprâncenelor”, a spus Raluca Podea la o emisiune tv.

După ce s-a demachiat complet, Raluca Podea a provocat-o pe Bianca Drăguşanu să facă acelaşi lucru, tot în direct, tot la tv! Dacă va accepta blondina provocarea lansată de Raluca Podea, rămâne de văzut.

Ce intervenţii estetice are Raluca Podea

La nivelul feţei, Raluca Podea a mărturisit că nu are operaţii, ci doar câteva intervenţii: botox, pomeţi, contouring şi… cam atât.

„Am primit si mesaje cum să aş fi de plastic. Nu, nu sunt de plastic! Nu am nicio operaţie estetică la faţă, doar modificări. Nu am nasul operat, e nasul meu. Am doar buzele.. Mi-am făcut un contouring, pomeţi, botox şi atât. Este o intervenţie locală! Este o înfrumuseţare. Cred că nu am exagerat, sunt frumuşică”, a mai precizat Raluca Podea.

Raluca Podea iubeşte din nou?

Şi dacă tot vorbim de frumuseţe… Nu e viaţa mai frumoasă când iubeşti? Raluca Podea însă, nu vrea să audă de aşa ceva, cel puţin nu acum. A suferit foarte mult anul acesta, mai ales după despărţirea de Florin Pastramă, aşa că, a ales să se concentreze pe propria persoană.

„Sunt singură, sunt foarte bine. A fost un an foarte greu, cred că nu m-am refăcut… A fost anul ăsta foarte, foarte greu pentru mine. Nu am fost pregătită să iau toate etapele cu pieptul în faţă. Vreau să mai aştept…”, a declarat Raluca Podea.

Adauga un comentariu