Actualitate

Rareș Bogdan, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile după alegeri: „Am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor“

Publicat: 28 sept. 2020
Rareş Bogdan
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan vorbește despre orașele pierdute de PNL în favoarea USR

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, a vorbit în această seară despre ce se va întâmpla cu pensiile, alocațiile după alegeri. Rareș Bogdan a declarat că PNL nu va crește taxele și nu va lua niciun fel de împrumut de la FMI.

„Legat de pensii și alocații, în momentul în care se va putea, vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută, care e cea mai mare creștere de pensie dată o singură dată. Dacă economia și veniturile ar fi permis, am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor, pentru că oamenii merită acest lucru“, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile după alegeri: „Nu vom ezita să creștem alocațiile”

Prim-vicepreședintelui PNL a menționat că imediat ce veniturile bugetare permit, alocațiile pentru copii vor fi majorate.

„Cât despre alocații, colegul meu Robert Sighiartău a fost autorul și promotorul dublării alocațiilor pentru copii, alături de colegii mei din Parlamentul României. A venit după o nouă creștere. Noi am putut, din punct de vedere bugetar, să creștem doar cu 20 la sută în primă fază, dar vă asigur că, imediat ce veniturile bugetare permit, nu vom ezita să creștem”, a precizat Rareș Bogdan.

„Nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional“

Europarlamentarul a mai menționat că liberalii nu vor lua niciun fel de împrumut și nu vor face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional.

„Nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional. O guvernare liberală nu are dreptul să crească taxele! Un partid liberal nu va putea decât dacă vrea să se sinucidă să crească taxele“, a adăugat Rareș Bogdan.

”PSD vinde educația românilor pentru voturi!”

Prim-vicepreședintelui PNL a postat recent pe o pagină de socializare în care vorbește despre felul în care PSD organizează o serie de concesii electorale în Parlament pentru a putea obține susținerea UDMR în cadrul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban. Conform lui Rareș Bogdan, aceste concesii vor schimba fundamental legea educației.

„Extrem de GRAV: PSD vinde educația românilor pentru voturi! PSD pregătește din nou, o serie de concesii electorale, care schimbă radical legea educației, în speranța obținerii sprijinului parlamentar UDMR pentru votarea moțiunii de cenzura împotriva guvernului liberal.

Practic, scopul acestei înțelegeri este încercarea de trecere a trei proiecte de lege prin adoptare tacită, în sesiunea extraordinară convocată de PSD. Noua sesiune extraordinară a fost convocată cu un singur obiectiv: citirea moțiunii de cenzură și vânzarea educației românilor, cu scopul de a obține voturile pentru moțiune, în schimbul concesiilor făcute.

De fiecare dată, în perioada jocului politic al moțiunii de cenzură, PSD a scos din sertare aceste inițiative nocive și le-a folosit ca troc politic, ca interes de partid, împotriva interesului național. Dezbaterea unor proiecte care modifică substanțial legea educației, dar și bugetul în mod semnificativ, nu poate fi subiectul unui troc politic, pe care PSD îl face pentru voturi, la moțiunea de cenzură, una, de altfel, profund neconstituțională.

Atrag atenția liderilor PSD să nu se joace cu focul, așa cum a mai făcut-o atunci când a pus la vânzare contra voturi, interesele naționale. Suntem adepții dialogului politic deschis la problemele fundamentale educației și respingem categoric orice tentativă a PSD de a folosi politic, educația copiilor noștri”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii
  • Pana se vor gandi si vor intelege ei, in stilul lui Iohanis,imbuibat cu case si ceva bani ,vreo 300000 de euro din chirii necuvenite, va trece mult timp.Ei se ocupa cu retrocedarile,si alimentarea conturilor personale cu bani din furaciuni.Intre timp mai scapa de pensionari care se duc prin moarte naturala,iar copiii ies din alocatie.Pentru bani ignora de fapt copiii,pensionarii si salariatii.Interesul este pentru gruparea lor infecta si needucata ,nu bunastarea societatii.Iohanis ca si Basescu incalca legile,Constitutia si indeamna si guvernul sau sa faca acelasi lucru.

  • REFERENDUM national sa se reduca la jumate numarul de parlamentari sau reducerea la 6000 lei lunar a indemnizatiilor parlamentarilor SI MULTE MILIARDE VOR RAMANE IN FIECARE LUNA-AN LA BUGET PENTRU CRESTEREA ALOCATIILOR COPILASILOR SI A PENSIILOR. AVEM 600 DE PARLAMENTARI CA SI ITALIA O TARA F MARE FATA DE ROMANIA. referendum national asta e solutia!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate atatea miliarde lunar pentru parlamentari si mai ales ca suntem in recesiune economica. REFERENDUMUL DIN ITALIA A REZOLVAT RECENT REDUCEREA DE LA 950 LA 600 A NUMARULUI DE PARLAMENTARI DAR OAMENII S-AU UNIT SI AU CERUT REFERENDUM. Cum Italia functioneaza acum cu 600 parlamentari si Romania tot cu 600?Dati-o incolo ! REFERENDUM URGENT DAR URGENT INAINTE DE PARLAMENTARE! NU VA INTERESEAZA ATUNCI TACETI SI NU VA MAI PLANGETI UITATI-VA LA ALTE TARI CARE ISI CER DREPTURILE!

Adauga un comentariu