Cancan ultimă oră

S-a aflat! Cine este noul iubit al Cristinei Ciobănașu

Publicat: 28 sept. 2021

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu încă de la începutul acestui an. Cei doi au fost împreună aproape zece ani, dintre care cinci au fost logodiți.

Însă, de ceva vreme, Cristina și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr, alături de care zâmbește mereu, cel puțin așa se vede în fotografiile pe care a început să le posteze din ce în ce mai des pe rețelele de socializare.

În urmă cu o lună, Cristina Ciobănașu a postat o fotografie suspectă cu un tânăr, semn că Vlad Gherman este istorie. Fanii încă mai sperau la o împăcare, mai ales că urmau să se căsătorească, dar nici vorbă de așa ceva.

Recent, actrița a întărit ideea că relația cu tânărul respectiv este una cât se poate de serioasă și a postat, din nou, pe Instagram câteva fotografii cu el.

Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina s-a afișat cu iubitul misterios

Vlad a mărturisit că, după nouă ani de iubire cu Cristina, se bucură că aceasta e fericită.

”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman.

Cristina și Vlad au avut o relație frumoasă

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au îndrăgostit în vremea în care jucau în serialul „Pariu cu Viața”. Întrebată ce ar fi fost dacă nu s-ar fi îndrăgostit atunci, Cristina Ciobănașu a declarat că, probabil, ambii ar fi avut altă traiectorie în viaţă din punct de vedere profesional.

„Am luat lucrurile așa cum au venit. El probabil n-ar fi avut traiectoria pe care a avut-o. Cu siguranță că nici eu n-aș fi avut-o, pentru că noi așa ne-am lansat, ca un cuplu, și am funcționat ca un cuplu. Chiar dacă am avut proiecte înainte în care am jucat singură sau fără partener, să zic așa, proiectul cu care ne-am lansat a fost «Pariu cu viața», în formula asta de cuplu în viață reală și serial. Cu siguranță că dacă nu eram împreună drumurile noastre nu știu dacă s-ar fi întâlnit și carierele noastre cred că ar fi fost în puncte diferite”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Prieteni și parteneri pe scenă

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina a publicat pe Instagram o poză în care apare alături de Vlad, iar din textul care însoţeşte poza reiese faptul că cei doi sunt, în prezent, colaboratori şi prieteni:

„Asta e tot ce trebuie să ştiţi, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună şi ne sprijinim în continuare unul pe celălalt. Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem şi singurii care ne pot judeca, suntem noi înşine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, a scris Cristina pe contul de socializare.

Deşi în spaţiul public au apărut poze în care Cristina apare alături de un alt bărbat, aceasta păstrează deocamdată misterul asupra presupusei relaţii.

„Nu vreau să vorbesc despre asta, dacă am lucruri de spus, mai ales despre viața mea privată, veți afla de pe Instagramul meu”, a adăugat Cristina Ciobănașu.

Adauga un comentariu