Cancan ultimă oră

Sora Luizei Melencu a născut, după o sarcină cu foarte multe probleme! Cine este tatăl copilului

Publicat: 03 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sora Luizei Melencu a născut după o sarcină cu foarte multe probleme Cine este tatăl copilului

Chiar dacă familia Luizei Melencu trece, în continuare, prin momente dramatice, fiind convinsă că fiica lor trăiește, în pofida declarațiilor pe care le-a dat Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor, iată că a sosit și o veste bună.

Viața merge mai departe, își urmează cursul, indiferent dacă destinul este mai mult sau mai puțin darnic cu persoanele în cauză, iar drama familiei Melencu – alături de cea a familiei Alexandrei Măceșanu – a impresionat întreaga opinie publică. Părinții celor două adolescente sub bulversați după ”cazul Caracal”, tinerele fiind răpite, sechestrate, violate și ucise – așa cum au stabilit anchetatorii – de Gheorghe Dincă, cel supranumit ”Monstrul din Caracal”.

Dar sora Luizei Melencu a adus pe lume un băiețel, astfel că în ochii părinților au apărut și lacrimile bucuriei. Nou-născutul a fost fotografiat chiar în brațele tatălui său, Florin, și trebuie menționat că Ionelia mai are un băiețel.

Sarcina nu a fost una ușoară, Ionelia acuzând stări de rău la jumătatea lunii ianuarie și rămânând în spital până în momentul nașterii.

Adauga un comentariu