Local

Centrul zonal DSV de la Targu Frumos va fi renovat

Publicat: 26 ian. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Centrul zonal DSV de la Targu Frumos va fi renovat
1

Conducerea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) a inclus in proiectul de buget pentru acest an efectuarea reparatiilor capitale la cladirea centrului zonal de la Targu Frumos. „Sediul este intr-o stare jalnica, un colt al cladirii se lasa si trebuie sa intre neaparat in reparatii capitale, pentru ca este afectata si fundatia. Noi am cerut 150 mii lei pentru acest lucru, trebuie sa vedem cati bani ni s-au aprobat”, a declarat Mircea Susnea, directorul DSVSA.
Centrul de la Targu Frumos deserveste 16 comune din imprejurimi si, din acest motiv, nu va fi inchis in perioada lucrarilor. „Nu va fi nevoie de evacuare pentru ca, sunt convins, medicul veterinar va gasi o camera in care nu se lucreaza pentru a-si desfasura activitatea”, a adaugat Mircea Susnea.
Data organizarii licitatiei pentru reabilitarea cladirii va fi stabilita dupa ce DSVSA va primi bugetul aprobat. Mentionam ca lucrarea de la Targu Frumos este singura prevazuta in bugetul DSVSA pentru acest an, nefiind alocati nici bani pentru investitii.

Adauga un comentariu