Cancan ultimă oră

Adevărul crud despre silueta Ozanei Barabancea. Cum arată, de fapt, jurata de la Antenă

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu ceva timp, vedeta de la Antenă și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, pentru că și-a dorit extrem de mult să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescență. A reușit performanța de a scăpa de aproximativ 55 de kilograme, dar se pare că a fost doar o bătălie din războiul acerb pe care îl duce pentru silueta de vis. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” pare să nu câștige, cel puțin deocamdată, această luptă, iar, în consecință, a recurs la tot felul de artificii atunci când și-a postat imagini în mediul online.

Zilele trecute, cancan.ro a întâlnit-o pe Ozana Barbancea în parcarea unui centru comercial din zona de nord a Capitalei. Echipată corespunzător, de pandemie, că doar s-a luptat în mod direct cu coronavirusul, vedeta și-a asortat masca cu ținuta.

Ozana Barabancea a ales o ținută complet neagră și largă, de natură să mascheze, pe cât posibil, faptul că a cam pierdut lupta cu kilogramele. Vorbind la telefon, vedeta s-a îndreptat agale spre un magazin de cosmetice din mall.

Cât de mult a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea, jurata de la Antena 1

Nu de puține ori a fost acuzată că apelează la filtre, Photoshop sau alte aplicații care îi modifică trăsăturile. Într-una dintre imaginile de pe rețelele de socializare profesoara de canto nu mai are deloc fizionomia pe care o știam cu toții, semn că exagerează cu „retușurile”. Imaginile cu Ozana în realitate le puteți găsi pe cancan.ro.

„ Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată.

Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzația de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, spunea artista în urmă cu ceva timp, relatează okmagazine.ro.

Ozana Barabancea a trecut prin clipe cumplite pentru a ajunge la silueta mult visată. Cunoscuta jurată de la Antena 1 a mărturisit că cei care i-au fost alături în aceste momente au fost cei doi copii care își doresc ca mama lor să-și refacă viața sentimentală cât mai curând.

Adauga un comentariu